Den lilla ökningen av 3 000 yuan FAW-Volkswagen ID.4 CROZZ del av modellprisjusteringskonfigurationen ingen förändring

Den lilla ökningen av 3 000 yuan FAW-Volkswagen ID.4 CROZZ del av modellprisjusteringskonfigurationen ingen förändring

 

 

Nyligen meddelade FAW-Volkswagen officiellt att priserna på några av sina ID.4 CROZZ-modeller har höjts, inklusive 2022 standardserien PURE version / lång räckvidd PURE + version / lång räckvidd Lite PRO version och lång räckvidd PRO version av de fyra modellerna har höjts med 3 000 yuan, de fyra modellerna efter prisjusteringen av riktprisintervallet 211 300 yuan - 251 300 yuan, Resten av modellerna ändrade inte sina priser.
Enligt det officiella uttalandet innebär detta endast prisjustering, form/konfiguration/effekt och räckvidd ändras inte.

 

ID.4 CROZZ är en ren elektrisk kompakt SUV byggd av FAW-Volkswagen baserat på MEB-arkitekturen. Framsidan antar en stängd grilldesign i familjestil, med en relativt enkel stil; strålkastarna på båda sidor är svartade och sammankopplade med körljus för dagtid, vilket effektivt sträcker ut framsidan horisontellt.
Den nedre delen av omgivningen antar en trestegs designstil, utrustad med stora deflektor spår på båda sidor, vilket skapar en vindbladliknande form inuti; den mittersta delen antar en trapetsformad luftintagsdesign, dekorerad med en svart honeycomb struktur inuti, mycket skiktad, men också utsmyckad med en viss känsla av sport.
Sidoformen, taklinjen från B-pelaren något nedåt, med hajfenor för att ge en viss sportig atmosfär; Midjelinjen är utformad genom utformningen så att den visuella effekten blir smal atmosfär. Fönstret är också utrustat med en tjock kromremsa längs övre kanten, och har utvidgats till C-pelaren del, vilket skapar en upphängd takform, stilen ser mer fashionabel ut.
På baksidan antar den rökta bakljusklustret en löpande design, som effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på baksidan; den nedre delen av omgivningen är dekorerad med tjocka svarta trimpaneler, och sidorna skapar också en form som liknar deflektorn, vilket förskönar en viss sportig atmosfär; botten är dekorerad med en löpande matt trimpanel, vilket ytterligare förstärker känslan av hierarki på baksidan av bilen.

Mått, ID.4 CROZZ längd, bredd och höjd är 4592/1852/1629 mm, hjulbas är 2765 mm, positionering är en kompakt SUV.
Inuti har den nya bilen en multifunktionsratt med tre ekrar, en full LCD-instrumentpanel, en flytande mittskärm och ett elektroniskt växelhandtag av ratttyp integrerat i instrumentpanelens högra sida.
När det gäller effekt är standardserien utrustad med en elmotor med en maximal effekt av 125kW, medan långdistansversionen är utrustad med en elmotor med en maximal effekt av 150kW och ett toppvridmoment på 310N-m. Standardversionen är utrustad med ett batteri med en kapacitet på 55,7 kWh och en CLTC-räckvidd på 425 km, medan långdistansversionen är utrustad med ett batteri med en kapacitet på 84,8 kWh och en CLTC-räckvidd på 600 km. Långdistansversionen är utrustad med ett batteri med en kapacitet på 84,8 kWh och har en räckvidd på 600 km under CLTC förhållanden.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search