Med tresoners uavhengig klimaanlegg, SAIC ROEWE iMAX8 EV faktisk bil på Guangdong Hong Kong og Macao Auto Show

Med tresoners uavhengig klimaanlegg, SAIC ROEWE iMAX8 EV faktisk bil på Guangdong Hong Kong og Macao Auto Show

Nylig ble det kjent fra relevante kilder at SAIC ROEWE iMAX8 EV ble avduket på Guangdong Hong Kong og Macao Motor Show. For denne bilen bør vi ikke føle oss ukjente, med henvisning til den offisielle informasjonen, den nye bilen har tidligere blitt åpnet for forhåndssalg, totalt tre konfigurasjoner av luksusversjon, luftfartsversjon og intelligent kjøreversjon, forhåndssalgsprisen rekkevidde er 279 800 yuan - 329 800 yuan.

Her må vi gjennomgå hele bilens design, fra bilens form, og drivstoffbilens likhet er fortsatt veldig høy, spesielt frontdelen, bruken av kromstildesign, i tråd med dagens behov for unge mennesker med bil. Det er verdt å si at den nye bilen vil være tilgjengelig i fire farger: sølv, perlehvit, nebulablå og feilaktig grå.

Sittende i bilen gir hele bilen den samme følelsen av teknologi, i tillegg til tresoners uavhengig helautomatisk konstant temperatur klimaanlegg, uavhengig berøringskontroll bak, negativ ion luftrensingssystem, denne bilen har også nøkkelfri adgang, AUTO HOLD automatisk parkeringssystem og andre funksjoner, hele bilopplevelsen er fortsatt veldig god.

Når det gjelder konfigurasjon, vil den nye bilen være utstyrt med S-Nappa skinnseter, 8-veis justering av det elektriske hovedsetet for føreren (inkludert korsryggstøtte) og andre konfigurasjoner som standard, samtidig vil flyselskapets hodestøtte 6-veis justering , tre rader med 4:6 kan deles inn i seter, tre rader med 10 graders justerbar ryggvinkel, tre rader med 200 mm lang skyvefunksjon foran og bak og andre konfigurasjoner er ikke fraværende, i tråd med forbrukernes forventninger.

Den siste tingen å si er kraften, ROEWE iMAX8 EV vil være utstyrt med en drivmotor med en maksimal effekt på 180 kW, samtidig, for å sikre den nye energien til denne bilen, vil den nye bilen også være utstyrt med 90kWh ternær litiumbatteripakke, som kan sikre sin egen rekkevidde. Med dette utseendet, kan vi mer omfattende, ah å forstå denne bilen. For denne bilen, tror du det er verdt å få den?

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search