WTLC arbeidstilstand ren elektrisk rekkevidde 184km Wei merke latte DHT-PHEV avduket

WTLC arbeidstilstand ren elektrisk rekkevidde 184km Wei merke latte DHT-PHEV avduket

 

På Chongqing Auto Show debuterte Weis Latte DHT-PHEV, som er en plug-in hybridversjon av Latte DHT og forventes å bli lansert i nær fremtid.



Når det gjelder form, adopterer fronten av den nye bilen familiens polygonal grilldesign, den interne bruken av krom bikakestruktur for dekorasjon, er veldig gjenkjennelig; begge sider av hodelyktklyngen med røkt svart behandling, intern integrering av linser og kjørelys, teksturytelsen er relativt enestående.

 

Den nedre delen av omringen vedtar en tre-trinns designstil, utstyrt med en stor deflektor på begge sider, den midtre delen av den trapesformede luftinntaksdesignen, og inkluderingen av en løpende kromstrimmel for utsmykning, stilen ser mer aggressiv ut, veldig sporty.



Når det gjelder sideform, er taket lett buet, med haifinner for å skape en viss sporty atmosfære; vinduene og sideskjørtene er utstyrt med kromlister, noe som effektivt øker følelsen av klasse; midjen er segmentert design, pyntet med en følelse av lagdeling av siden av kroppen; hjulene har dobbel fem-eikers form, stilen ser mer individuell ut.

 

Bak, baklysene gjenspeiler frontlyktene, som er svertet og forbundet med en løpende kromlist, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden bak; Nummerskiltrammen har en konkav design som pynter på følelsen av hierarki bak; den nedre rammen er også utstyrt med en løpende kromlist, og eksosrøret har en skjult layout.



Interiøret, den generelle layouten følger designstilen til latte DHT, og gir et to-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, opphengt midtkontrollskjerm og elektronisk girknapp, stilen er relativt enkel, og teknologien har en relativt god opptreden.



Power fang ansikt, den nye bilen er utstyrt med et plug-in hybrid system som består av en 1,5T motor og elektrisk motor, den integrerte maksimale kraften er ennå ikke annonsert, men den offisielle avslørte at den nye bilens WLTC arbeidsforhold for en ren elektrisk rekkevidde på opptil 184 km, tap av elektrisk drivstofforbruk på 5,4 l/100 km.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search