WTLC arbetsförhållande ren elektrisk räckvidd 184km Wei varumärke latte DHT-PHEV avtäckt

WTLC arbetsförhållande ren elektrisk räckvidd 184km Wei varumärke latte DHT-PHEV avtäckt

 

På Chongqing Auto Show debuterade Weis Latte DHT-PHEV, som är en plug-in hybridversion av Latte DHT och förväntas lanseras inom en snar framtid.

När det gäller formen antar framsidan av den nya bilen familjens polygonala grilldesign, den interna användningen av krom honeycomb struktur för dekoration, är mycket igenkännbar; Båda sidorna av strålkastargruppen med röksvart behandling, invändig integration av glas och dagsljus, texturprestanda är relativt enastående.

 

Den nedre delen av omgivningen antar en trestegs designstil, utrustad med en stor deflektor på båda sidor, den mittersta delen av den trapetsformade luftinloppsdesignen och införandet av en löpande kromremsa för utsmyckning, stilen ser mer aggressiv, mycket sportig ut.

När det gäller sidoform är taket något böjt, med hajfenor för att skapa en viss sportig atmosfär; fönstren och sidokjolarna är utrustade med kromremsor, vilket effektivt ökar känslan av klass; Midjelinjen är segmenterad design, utsmyckad med en känsla av skiktning av sidan av kroppen; Hjulen är dubbelt femekrad form, stilen ser mer individuell ut.

Baktill återger baklyktorna de främre strålkastarna, som är svartade och sammankopplade med en löpande kromremsa, vilket effektivt sträcker ut den horisontella visuella bredden på baksidan. Nummerplåtsramen antar en konkav design, som pryder känslan av hierarki på baksidan; den nedre omgivningen är också utrustad med en löpande kromremsa, och avgasröret antar en dold layout.

Interiören följer den övergripande layouten designstilen hos latte DHT, vilket ger en tvåekrad multifunktionsratt, full LCD-instrumentpanel, upphängd mittkontrollskärm och elektronisk växelknapp, stilen är relativt enkel och tekniken har en relativt bra prestanda.

Power fang ansikte, den nya bilen är utrustad med ett plug-in hybridsystem bestående av en 1,5T motor och elmotor, den integrerade maximala effekten är ännu inte meddelad, men tjänstemannen avslöjade att den nya bilens WLTC arbetsförhållanden för en ren elektrisk räckvidd på upp till 184km, förlust av elförbrukning på 5,4L / 100km.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search