Utstyrt med et hybridsystem, avduket HAVCO DHT, etter stylingen av drivstoffversjonen

Utstyrt med et hybridsystem, avduket HAVCO DHT, etter stylingen av drivstoffversjonen

 

På Chengdu Auto Show avduket Haval SUV offisielt sin Haval Cool Dog Hybrid DHT-modell, den største funksjonen til det nye kjøretøyet er utstyrt med et drivstoff-elektrisk hybridsystem.

Fra det faktiske bildet, den nye bilen i form av ingen endring, er fronten en relativt tykk grilldesign, intern bruk av røkt kromstrimmel til dekorasjon, og en veldig sterk følelse av kraft; begge sider av de runde frontlyktene brukte også røkt svart behandling, og grillen tilkoblet, en sterk følelse av visuell integrering.

Den nedre delen av omringen har en tøffere form, støtfangeren er svertet og stikker betydelig ut av karosseriet, og er dekorert med et tykt trimpanel, noe som forsterker den nye bilens følelse av kraft ytterligere.

Sideform, en tofarget kropp for å skape en hengende takform, stilen ser mer fasjonabel ut; taket på bilen er også utstyrt med et bagasjestativ, noe som effektivt øker den harde atmosfæren; uregelmessig midje ved hjelp av en gjennomgående design, som effektivt øker siden av kroppens følelse av hierarki; hjulhodet og sideskjørtdelen av formen er relativt tykke, noe som ytterligere forbedrer følelsen av kraftytelse; hjulene har fem-eikers form, teksturytelsen er mer. Hjulene har fem-eikers form, og teksturen er mer enestående.

På baksiden er det en tydelig bule i midten av bagasjerommet, og skaper en form som ligner på en liten pose med bøker, som er en vanlig designstil for hardcore SUV-er; den røkte baklysklyngen har en vertikal layout, som har en sterk gjenkjennelse etter å ha tent opp; baklukeposisjonen inkluderer også et eksklusivt uttrekk, som er mer moteriktig; formen på den nedre surrounddelen gjenspeiler støtfangeren foran, og eksosrøret har en skjult layout.

Størrelse, drivstoffversjonen av modellens lengde, bredde og høyde er 4520/1875/1745 mm, akselavstand på 2710 mm, plassering er en kompakt SUV, hybridversjonen skal ikke ha vesentlige endringer i størrelse.

Interiøret og den generelle utformingen følger også designstilen til drivstoffversjonen, og gir et tre-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, en flytende midtskjerm og en elektronisk girknapp.

Power, den nye bilen er utstyrt med et HEV-hybridsystem bestående av en 1,5T-motor og elektrisk motor, matchet med en DHT-transmisjon, men de spesifikke kraftparametrene er ikke kunngjort.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search