Utrustad med ett hybridsystem presenterades HAVCO DHT efter utformningen av bränsleversionen

Utrustad med ett hybridsystem presenterades HAVCO DHT efter utformningen av bränsleversionen

 

På Chengdu Auto Show presenterade Haval SUV officiellt sin Haval Cool Dog Hybrid DHT modell, den största egenskapen hos det nya fordonet är utrustad med ett bränsleelektrisk hybridsystem.
Från den faktiska bilden, den nya bilen i form av ingen förändring, framsidan är en relativt tjock gallerdesign, intern användning av rökt krom remsa för dekoration och en mycket stark känsla av makt; Båda sidorna av de runda strålkastarna använde också röksvart behandling, och grill ansluten, en stark känsla av visuell integration.

Den nedre delen av omgivningen har en hårdare form, stötfångaren är svärtad och sticker ut avsevärt från karossen och är dekorerad med en tjock trimpanel, vilket ytterligare förbättrar den nya bilens känsla av kraft.
Sidoform, en tvåfärgad kropp för att skapa en upphängd takform, stilen ser mer fashionabel ut; bilens tak är också utrustat med ett bagageställ, vilket effektivt ökar hårdkärnans atmosfär; oregelbunden midja med en genomgående design, vilket effektivt ökar sidan av kroppens känsla av hierarki. Hjulhuvudet och sidokanten av formen är relativt tjocka, vilket ytterligare förbättrar känslan av effektprestanda. Hjulen är fem-ekers form, textur prestanda är mer Hjulen är i fem-ekers form, och texturen är mer enastående.

På baksidan finns det en uppenbar bula i mitten av bagageutrymmet, vilket skapar en form som liknar en liten väska med böcker, vilket är en vanlig designstil för hardcore SUV:er; Det rökta bakljusklustret har en vertikal layout som har en stark igenkänning efter belysning. bakluckans position innehåller också en exklusiv utdragbar, vilket är mer modernt; formen på den nedre omgivande delen ekar främre stötfångaren, och avgasröret antar en dold layout.
Storlek, bränsleversionen av modellens längd, bredd och höjd är 4520/1875/1745mm, hjulbas på 2710 mm, positionering är en kompakt SUV, hybridversionen bör inte ha betydande förändringar i storlek.
Interiören och den övergripande layouten följer också designstilen hos bränsleversionen, med en treekrad multifunktionsratt, full LCD-instrumentpanel, en flytande mittskärm och ett elektroniskt växelhandtag.

Power, den nya bilen är utrustad med ett HEV hybridsystem bestående av en 1,5T motor och elmotor, matchad med en DHT transmission, men de specifika effektparametrarna har inte meddelats.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search