Utstyrt med et plug-in system, debuterer Haval H-DOG med en maksimal ren elektrisk rekkevidde på 150 km

Utstyrt med et plug-in system, debuterer Haval H-DOG med en maksimal ren elektrisk rekkevidde på 150 km

 

På Chengdu Auto Show avduket Haval SUV offisielt sin H-DOG-modell. Den største egenskapen til det nye kjøretøyet er at det er utstyrt med et plug-in hybridsystem og er posisjonert som en hardcore SUV med visse terrengegenskaper.

Fra det faktiske bildet er fronten på den nye bilen en trapesformet grilldesign, den interne bruken av en punktmatrisestruktur for dekorasjon er veldig gjenkjennelig; grillen er utstyrt med polygonale luftinntak på begge sider, og stilen ser ut til å være mer individuell; begge sider av de runde frontlyktene er en vanlig designstil av hardcore SUV, den interne integreringen av LED-lyskilden.

Den nedre delen av rammen er mer stiv, med små deflektorspor på begge sider og tåkelys integrert inni; den midtre delen er designet med trapesformede luftinntak og dekorert med en horisontal struktur på innsiden, noe som effektivt øker følelsen av hierarki i frontenden.

Sideform, taklinjen er relativt rett, med bagasjebrettet som effektivt øker følelsen av kraft, midjen er segmentert design, pyntet med en følelse av lagdeling av siden av kroppen; hjulbrynet og sideskjørtdelen av formen er relativt tykk, og øker effektivt følelsen av kraft.

Baksiden av bilen er utstyrt med en liten spoiler på taket, og baklysene er mørklagte og stilige; den trapesformede skiltrammen er innfelt for å fremheve baksiden av bilen; formen på den nedre braketten gjenspeiler støtfangeren foran, og bunnen er dekorert med en tykk svart kant for å forsterke følelsen av kraft ytterligere, og eksosrørene har en skjult layout.

Dimensjoner, den nye bilens lengde, bredde og høyde er 4705/1908/1780 mm, med en akselavstand på 2810 mm.

Interiøret er det generelle oppsettet relativt enkelt, og gir et tre-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, opphengt midtskjerm og elektronisk girknapp, med en viss følelse av teknologi.

Power, den nye bilen er utstyrt med et plug-in hybridsystem bestående av en 1,5T motor og elektrisk motor, med en kombinert maksimal effekt på 240kW og toppmoment på 530N-m, matchet med en 2-trinns DHT girkasse, med en ren elektrisk rekkevidde på 50 km og 150 km tilgjengelig i to versjoner.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search