Utrustad med ett plug-in system debuterar Haval H-DOG med en maximal ren elektrisk räckvidd på 150 km

Utrustad med ett plug-in system debuterar Haval H-DOG med en maximal ren elektrisk räckvidd på 150 km

 

På Chengdu Auto Show presenterade Haval SUV officiellt sin H-DOG modell. Den största egenskapen med det nya fordonet är att den är utrustad med ett plug-in hybridsystem och är placerad som en hardcore SUV med vissa off-road funktioner.
Från den faktiska bilden är framsidan av den nya bilen en trapetsgrill design, den interna användningen av en punktmatrisstruktur för dekoration är mycket igenkännbar; gallret är utrustat med polygonala luftintag på båda sidor, och stilen verkar vara mer individuell; Båda sidor av de runda strålkastarna är en gemensam designstil för hardcore SUV, den inre integrationen av LED-ljuskällan.

Den nedre delen av omgivningen är styvare, med små deflektorspår på båda sidor och dimlyktor integrerade inuti. den mittersta delen är utformad med trapetsformade luftintag och dekorerad med en horisontell struktur inuti, vilket effektivt ökar känslan av hierarki i fronten.
Sidoform, taklinjen är relativt rak, med bagagehyllan som effektivt ökar känslan av makt, midjan är segmenterad design, utsmyckad med en känsla av skiktning av sidan av kroppen; hjulbrynen och sidokjol delen av formen är relativt tjock, ökar effektivt känslan av makt.

Baksidan av bilen är utrustad med en liten storlek spoiler på taket, och baklyktorna är mörklagda och eleganta; den trapetsformade nummerplåtsramen är infälld för att framhäva bilens baksida; formen på det nedre fästet ekar främre stötfångaren, och botten är dekorerad med en tjock svart trim för att ytterligare förbättra känslan av kraft, och avgasrören har en dold layout.

Mått, den nya bilens längd, bredd och höjd är 4705/1908/1780mm, med en hjulbas på 2810 mm.
Interiören är den övergripande layouten relativt enkel, vilket ger en treekrad multifunktionsratt, full LCD-instrumentpanel, upphängd mittskärm och elektronisk växel ratt, med en viss känsla av teknik.
Power, den nya bilen är utrustad med ett plug-in hybridsystem bestående av en 1,5T motor och elmotor, med en kombinerad maximal effekt på 240kW och toppvridmoment på 530N-m, matchad med en 2-växlad DHT-växellåda, med en ren elektrisk räckvidd på 50km och 150km finns i två versioner.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search