Første 8295-brikke med selvundersøkt "cabin-driver fusion"-teknologi, PIXEL-Js første konseptbil ROBO-01 utgitt

Første 8295-brikke med selvundersøkt "cabin-driver fusion"-teknologi, PIXEL-Js første konseptbil ROBO-01 utgitt

8. juni holdt PIXEL-J ROBO DAY online lanseringsarrangement på Geniverse Hiyang, hvor den offisielt lanserte merkets første bilrobot konseptbil - ROBO-01 og viste for første gang ROBO-01s aktive deformerbare strukturdesign, 3D kantløs stor skjerm, 0 gravitasjonssete, AI PIXEL-lys, doble databrikker og andre produkthøydepunkter. Produkthøydepunkter som ROBO-01s aktive deformasjonsstrukturdesign, 3D kantløs storskjerm i ett stykke, 0 gravitasjonssete, AI PIXEL-lys, dual top aritmetiske brikker, etc. I tillegg kommer Jiddu Autos nyutviklede auto-robothevingsmodus og autorobot nevrale nettverk JET (JIDU Evolving Technology), ekte redundant autonom kjøreløsning på høyt nivå, SOA-basert kabin-sjåfør-fusjon, millisekund-nivå offline intelligent stemme og andre teknologier ble også demonstrert på denne konferansen. I tillegg, ifølge den offisielle uttalelsen til PIXEL-J, vil den begrensede produksjonsmodellen til PIXEL-J offisielt avdukes denne høsten, og produksjonsmodellen har 90 % likhet med konseptbilen ROBO-01; PIXEL-J vil også gi ut designet til sin andre produksjonsmodell på årets Guangzhou Auto Show.

Som konseptbil er det mange abstrakte elementer i utformingen av hele bilen, men den generelle minimalistiske designstilen vil foreskygge designretningen til fremtidige modeller av PIXEL-J-merket. "De tre hovedgenene til produktdesign.

Når det gjelder kroppsfarge, tilbyr ROBO-01 tre fargevalg: Star River Purple, Nebula Grey og Star Porcelain White, hver nyskapende farge består av fem pigmenttekniske belegg og malingslag, som kan bryte lagdelte nyanser under naturlig lys.

På fronten tar ROBO-01 i bruk den vanlige lukkede frontgrilldesignen til nye energikjøretøyer, og arrangerer en gjennomlys LED-stripe og lysbar merkelogo, mens de to sidene tar i bruk T-formede interaktive AI PIXEL-frontlykter, kan ROBO-01 presentere resultatet av dens tenkning i form av AI-lysspråk i henhold til dens oppfatning av det ytre miljøet. I tillegg, på frontvingene på bilen, er ROBO-01 også utstyrt med lyshoppende, aktiv sammenleggbar LIDAR, som kan forbedre "oppfatningen" av avansert autonom kjøring, samt redusere vindmotstanden til bilen og forbedre bilens passive sikkerhet.

På siden er den generelle profilen til ROBO-01 lik profilen til en SUV, men dørene åpnes på en utradisjonell måte, med frontdørene med sommerfuglvingedører og bakdørene med motåpningsdesign, som, kombinert med den karosseriløse B-stolpestrukturen, kan vise innvendig plass med et blikk. I tillegg er ROBO-01 også utstyrt med store hjul med lav vindmotstand, som ytterligere kan redusere vindmotstanden til hele bilen.PIXEL-J's

På baksiden tar ROBO-01 i bruk en Y-formet baklysklyngedesign og har også en AI-lysspråkfunksjon, som ytterligere styrker de teknologiske egenskapene til utseendet. I den øvre delen av baklysklyngen er ROBO-01 utstyrt med en aktiv løftende bakvinge, som ytterligere kan optimere den aerodynamiske effektiviteten til bilen med to-segments bakvinge i enden av taket.

Når det gjelder interiøret, er det første som fanger øyet den 3D kantløse integrerte ultrabrede skjermen på midtkonsollen, som integrerer de fleste kjøretøykontrollfunksjonene, slik at den er i stand til å eliminere fysiske kontrolltaster som full dørhåndtak, girspak, venstre og høyre padler. Skjermen er basert på den angitte graden intelligente cockpiten, den første som er utstyrt med Qualcomms fjerde generasjons Snapdragon automotive digital cockpit platform-8295 chip, som støtter 3D-effektpresentasjonen av den kantløse integrerte ultrabrede skjermen for å møte brukerens behov for kjørenavigasjon, spillunderholdning, online kontor og andre scenarier.

ROBO-01 bruker også den U-formede rattdesignen, kombinert med wirestyringsteknologien kan realisere kjøretøyet i automatisk kjøremodus rattfolding skjult, og variabel rattforhold funksjon. Dessuten er ROBO-01 også utstyrt med 0 gravitasjonsseter inspirert av romfartøy, noe som gjør hele kjøretøyet mer futuristisk.

ROBO-01 er også utstyrt med avansert selvkjørende evne, ved å ta i bruk JET, en egenutviklet intelligent arkitektur for avansert selvkjøring, som integrerer elektrisk og elektronisk arkitektur EEA og SOA operativsystem og kan bære avanserte selvkjørende kjernefunksjoner og AI evne. Maskinvaren er utstyrt med Nvidias «dobbelte» Orin X-brikker og 31 eksterne sensorer, inkludert 2 LIDAR, 5-millimeters bølgeradar, 12 ultralydradarer og 12 kameraer. Blant dem når "hopplyset" LIDAR FOV 180 grader, i "spøkelsessonden", venstre og høyre hindringer og andre kjørescenarier, er evnen til å identifisere hindringer eller venstre og høyre kryssende fotgjengere sterkere.

På slutten

Som et oppstartsselskap for bilrobotikk grunnlagt av Baidu og strategisk investert av Geely, har PIXEL-J Auto vist oss så mange viktige prestasjoner på bare et år etter etableringen gjennom denne konferansen. Jiddu Auto tror at fremtidens bil ikke bare vil være et transportmiddel, men også en revolusjonerende bilrobot med følelser og visdom. Ut fra ROBO-01 å dømme, er det selvkjøringsevnen på høyt nivå og den svært intelligente samhandlingsevnen som gjelder førsteklasses nivå.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search