Gud bilen er heftig, Wuling juni-salget brøt 120 000 enheter, Hongguang MINI EV og overgikk Nissan Xuan Yi

Gud bilen er heftig, Wuling juni-salget brøt 120 000 enheter, Hongguang MINI EV og overgikk Nissan Xuan Yi

 

SAIC-GM-Wuling annonserte nylig salgsdata for juni, det totale salget oversteg 120 000 enheter, en vekst på 29 % fra år til år. Blant dem har nye energiprodukter blitt Wulings "mirakelbil"-spill, salget nådde 49 450 enheter, en økning på 62%.



Men i dag bør modellen som egentlig kalles "mirakelbilen" være Hongguang MINI EV-serien, som alene fikk 46 249 enheter i salg i juni, og har okkupert tronen som innenlandsk salgsmester for nye energibiler i 22 måneder på rad.

Wuling Hongguang MINIEV


Samtidig slo salget av Hongguang MINI EV i juni i år nok en gang DONGFENG Nissans Xuan Yi-serie, noe som knuste håpet til Xuan Yi om å komme tilbake til posisjonen som sedansalgsmester igjen (terminalsalget til Xuan Yi-serien i juni var 45 767 enheter).



Baojun KiWi EV


Men hvis Wuling ikke har Hongguang MINI EV en slik "mirakelbil" eksistens, er de redde for at innen ny energi eller vanskelig, også tilhører miniatyren rene elektriske kjøretøy Baojun KiWi EV, juni leverte også bare 3005 enheter, hvis ingen billig strategi som støtte, lett hovedpersonlig posisjonering, faktisk, og Hovedfokuset på personlig posisjonering er ikke så attraktivt som man skulle tro.

Wuling Jia Chen

 

Derfor ser SAIC-GM-Wulings "gudebil"-strategi de siste årene ut til å ha gått mindre enn jevnt, selv om den fortsatt var i stand til å skape en "gudebil" som Hongguang MINI EV, nådde ikke salgsytelsen til mange av modellene. "Gud-bilen" er forventet. Til slutt, den virkelige Wuling "Gud" er faktisk flertallet av forbrukerne, Wuling å produsere flere "Gud biler", må du tenke på dagens forbrukernes behov og hva slags modeller, tror vi også at Wuling i dette området enn vi vet mer.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search