God bil är hård, Wuling Juni försäljningen bröt 120 000 enheter, Hongguang MINI EV och överträffade Nissan Xuan Yi

God bil är hård, Wuling Juni försäljningen bröt 120 000 enheter, Hongguang MINI EV och överträffade Nissan Xuan Yi

 

SAIC-GM-Wuling meddelade nyligen försäljningsdata i juni, den totala försäljningen överstiger 120 000 enheter, en 29% tillväxt från året innan. Bland dem har nya energiprodukter blivit Wulings "mirakel bil" spel, försäljningen nådde 49 450 enheter, en ökning med 62%.

Men nuförtiden borde den modell som verkligen kallas "mirakelbilen" vara Hongguang MINI EV-serien, som ensam fick 46 249 försäljningsenheter i juni, och har ockuperat tronen för inhemsk ny energi fordonsförsäljning mästare i 22 månader i följd.

Wuling Hongguang MINIEV

Samtidigt slog försäljningen av Hongguang MINI EV i juni i år återigen DONGFENG Nissans Xuan Yi-serie, vilket krossade förhoppningarna om Xuan Yi att återvända till positionen som sedan försäljningsmästare igen (terminalförsäljningen av Xuan Yi-serien i juni var 45 767 enheter).

Baojun KiWi EV

Men om Wuling inte har Hongguang MINI EV en sådan "mirakel bil" existens, är de rädda för att inom området för ny energi eller svårt, också tillhör miniatyr ren elfordon Baojun KiWi EV, juni levererade också bara 3005 enheter, om ingen billig strategi som stöd, lätt huvudpersonlig positionering, i själva verket, och Huvudfokus på personlig positionering är inte så attraktiv som man skulle tro.

 

Wuling Jia Chen

 

Därför verkar SAIC-GM-Wulings "God Car" strategi under de senaste åren ha gått mindre än smidigt, även om fortfarande kan skapa en "God Car" som Hongguang MINI EV, försäljningsprestanda för många av dess modeller inte når "God Car" förväntas. I slutändan är den verkliga Wuling "Gud" faktiskt majoriteten av konsumenterna, Wuling för att producera fler "God bilar", du måste tänka på de nuvarande konsumentbehoven och vilken typ av modeller, vi tror också att Wuling på detta område än vi vet mer.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search