Guangdong, Hong Kong og Macao bilutstillingsanmeldelse: utstyrt med Xpilot 4.0 assistert kjøresystem, XXPENG G9 avduket

Guangdong, Hong Kong og Macao bilutstillingsanmeldelse: utstyrt med Xpilot 4.0 assistert kjøresystem, XXPENG G9 avduket

Bilens største høydepunkt er Xpilot 4.0 assistert kjøresystem og 800V overladingsteknologi. Når det gjelder andre detaljer, har bilen blitt offisielt eksponert tidligere, her gjennomgår vi fortsatt hele bilens design.

Som en modell basert på X-EEA 3.0 elektrisk og elektronisk arkitektur er XPENG G9 fortsatt relativt stilig i utseende, og det bør bemerkes at denne bilen også er den første modellen som bærer den nye XPENG Automotive-logoen. I detaljene, i motsetning til den nåværende modellen, arver og utvikler den nye bilens frontflate seg fra X Robot Face, familiefronten til XPENG Auto, mens den delte frontlyktgruppen med det nedre luftinntaket ser mer moteriktig ut.

I tillegg til fronten er også siden på denne bilen mer atmosfærisk. En av midjelinjene går direkte fra frontlysklyngen til baklysklyngen, og med de hevede linjene på for- og bakhjulshodene under ser den veldig sporty ut. I tillegg, skjulte dørhåndtak 21-tommers store hjul, og andre detaljer, men også fra siden av bilen fremheve den fasjonable atmosfæren. På baksiden har XPENG G9 en kjørende baklysklynge, som kan danne et godt ekko med fronten.

Det siste å si er kraftdelen til denne bilen. Med henvisning til den tidligere eksponerte informasjonen, er XPENG G9 utstyrt med XPower 3.0 kraftsystem, som er den første produksjonsbilen basert på en 800V høyspent SiC-plattform i Kina. I følge den offisielle forklaringen vil denne bilen innse muligheten til å superlade 5 minutter og fylle på energi over 200 km i fremtiden.

Som familiens flaggskipmodell, enten det er en intelligent assistert kjøring eller intelligent interaksjonsevne, vil denne bilen innlede oppgraderinger på grunnlag av gjeldende modell, for denne bilen, hvordan synes du opplevelsen?

 

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search