Guangdong, Hong Kong, and Macao auto show review: equipped with Xpilot 4.0 assisted driving system, XXPENG G9 unveiled

Guangdong, Hong Kong och Macao auto show recension: utrustad med Xpilot 4.0 assisterad körning system, XXPENG G9 avtäckt

The car's biggest highlight is the Xpilot 4.0 assisted driving system and 800V supercharging technology. As for other details, the car has been officially exposed earlier, here, we still review the car's entire design.

Bilens största höjdpunkt är Xpilot 4.0 assisterade körsystem och 800V superladdningsteknik. När det gäller andra detaljer har bilen officiellt exponerats tidigare, här granskar vi fortfarande bilens hela design.

XPENG G9 är en modell baserad på den elektriska och elektroniska arkitekturen X-EEA 3.0, och det bör noteras att denna bil också är den första modellen att bära den nya XPENG Automotive logotypen. I detaljerna, till skillnad från den nuvarande modellen, ärver den nya bilens framsida och utvecklas från X Robot Face, familjens framsida av XPENG Auto, medan den delade strålkastargruppen med det lägre penetrationsluftintaget ser mer trendigt ut.

Förutom framsidan är sidan av denna bil också mer atmosfärisk. En av midjelinjerna går direkt från strålkastargruppen till bakljusgruppen, och med de upphöjda linjerna på fram- och bakhjulshuvuden nedanför ser den väldigt sportig ut. Dessutom, dolda dörrhandtag 21-tums stora hjul, och andra detaljer, men också från sidan av bilen belyser den fashionabla atmosfären. På baksidan har XPENG G9 ett bakljuskluster som kan bilda ett bra eko med framsidan.
Det sista att säga är motordelen av den här bilen. Med hänvisning till den tidigare exponerade informationen är XPENG G9 utrustad med XPower 3.0 kraftsystem, som är den första produktionsbilen baserad på en 800 V högspännings SiC-plattform i Kina. Enligt den officiella förklaringen kommer denna bil att inse förmågan att superladda 5min och fylla på energi över 200km i framtiden.

Som flaggskeppsmodellen i familjen, oavsett om det är en intelligent assisterad körförmåga eller intelligent interaktionsförmåga, kommer denna bil att inleda uppgraderingar på grundval av den nuvarande modellen, för denna bil, hur tror du upplevelsen?

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search