JETOUR Dasheng i-DM debuterer med et plug-in system og 100 km ren elektrisk rekkevidde

JETOUR Dasheng i-DM debuterer med et plug-in system og 100 km ren elektrisk rekkevidde

 

På Chengdu Auto Show ble JETOUR i-DM, en plug-in-versjon av JETOUR Dasheng, debutert. Det nye kjøretøyet er basert på Kunlun-arkitekturen og forventes å bli lansert i år.

Formmessig er den nye bilens frontform stort sett den samme som drivstoffversjonen på salg, frontflaten bruker et designspråk som ligner på det kantløse trikset din grill, og den interne bruken av den stiplede strukturen til dekorasjon, er veldig gjenkjennelig ; begge sider av frontlysklyngen med delt design, kjørelysene er plassert på kanten av panseret, fjern- og nærlyset er plassert på begge sider av grillen, stilen ser ut til å være mer individuell.

JETOUR i-DM

Den nedre delen av omringen er mer stiv, utstyrt med trapesformede luftinntak, og dekorert med en horisontal struktur på innsiden, noe som effektivt øker følelsen av hierarki i frontenden.

Når det gjelder sideformen, er taklinjen litt ned fra B-stolpen og skaper en suspendert form, som er mer moteriktig; midjelinjen har en segmentert design, som strekker seg fra forskjermen til baksiden av bilen, og pynter på følelsen av hierarki på siden av bilen; dørhåndtakene har et pop-up design, som kan spille en rolle i å redusere vindmotstanden, og er også en veldig populær designstil for tiden; hjulhodet og sideskjørtene er dekorert med tykt. Hjulene og sideskjørtene er dekorert med tykke svarte trimplater, noe som gir en viss følelse av kraft; hjulene har en form med flere eiker, og teksturen er relativt enestående.

På baksiden er taket utstyrt med en liten spoiler, og den røkte baklykten har en todelt design, noe som får stilen til å virke mer individuell; den trapesformede skiltrammen har en konkav design, som pynter på baksiden av bilens følelse av hierarki; den nedre delen av braketten er mer aggressiv, utstyrt med en ganske overdreven størrelse på diffusoren, og eksosrøret vedtar en skjult layout.

Størrelse, den nye bilens lengde, bredde og høyde er 4590/1900/1685 mm, akselavstand 2720 mm, plassert som en kompakt SUV.

Interiøret, den generelle layouten er også i samsvar med drivstoffversjonen, og gir et to-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, flytende midtskjerm og elektronisk lommeutstyr, stilen anses som enkel, og teknologien skaper en følelse av sted.

Kraftmessig er den nye bilen utstyrt med et plug-in-hybridsystem bestående av en 1,5T-motor og en elektrisk motor, som er sammenkoblet med en 3-trinns DHT-girkasse, med en samlet maksimaleffekt på 326 hk, kombinert topp. dreiemoment på 565 N-m og en ren elektrisk rekkevidde på 100 km.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search