Ny biloppføring | HAVALs Beast Hybrid DHT er offisielt oppført på 153 800!

Ny biloppføring | HAVALs Beast Hybrid DHT er offisielt oppført på 153 800!

 

18. juni ble HAVAL Godbeast DHT offisielt oppført, med 3 modeller utgitt, nemlig 1,5T Smart Edition DHT 165 800 yuan, 1,5T Smart Engine Edition DHT 15,98 yuan og 1,5T Smart Leader Edition DHT 153 800 yuan.

Om oppføringsfordelene.

Guds gunst lett betalingsgave: laveste 0 forskuddsbetaling, opptil 80 000 24 perioder 0 rente

Ny gave: Opptil 6000 yuan erstatningstilskudd for erstatning

Guds ledsagergave til kjæledyr: tilleggskjøp for å nyte godt av 2000 yuan tilskudd (eksterne produkter er begrenset til 7-seters og mindre enn 7-seters personbiler)

Guds gave kjæledyr: gratis grunnleggende trafikk for livet, 3 år med gratis underholdningstjenester

Utsøkt gave: $1000 gavepakke

Vekstens gave: gratis livstids FOTA-oppgradering for hele bilen, først for å nyte rettighetene og interessene til teknologifunksjoner

Den første garantien er gratis, og kraftaggregatet/elektrisk

8 års eller 150 000 km garanti for kraftaggregatet/elektrisk kontroller, 3 års eller 100 000 km garanti for drivmotoren

HAVAL God Beast DHT er det siste produktet laget ved å kombinere intelligente plattformer for sitron og kaffe. I følge den offisielle kunngjøringen er det omfattende drivstofforbruket på 5,5 l per 100 km og den omfattende rekkevidden på over 1000 km fortsatt relativt attraktive med tanke på drivstofføkonomi.

Utseende, i henhold til den offisielle introduksjonen av beistet, adopterer DHT designkonseptet "hyperspace sharp aesthetics", fronten av bilen gjennom lysbeltet som forbinder de to sidene av frontlyktene med den uregelmessige utformingen av frontgrillen, frontdesignen til den kantede, det er et sterkt minnepunkt, ADB matrise-frontlykter med 20 LED-lys bestrålingsavstand på opptil 170 meter.

Sidelinjene til karosseriet er veldig skarpe, offisielt kalt den diffuse kroppsjusteringen, loven om romtyngdekraft og funksjonell innovasjonsintegrasjon, skjulte dørhåndtak forbedrer også følelsen av kjøretøyteknologi, samtidig som det kan redusere den ubetydelige vindmotstandskoeffisienten, lengden, bredden og høyden til HAVAL God Beast er 4780 * 1890 * 1675 mm, akselavstanden er 2800 mm.

Den bakre delen av bilen, den nåværende tradisjonelle gjennom baklysene ikke vises på bilen, tillegg av spoiler for å gjøre baksiden av bilen mer sporty visuell effekt, dette punktet som en ung mann er jeg fortsatt villig til å gi ros .

Når det gjelder kraft, er HAVAL Beast Hybrid DHT utstyrt med en høykvalitets 1,5T-motor utviklet spesielt for hybridsystemet. Denne motoren ble valgt som en av de ti beste motorene i China Heart 2021, ved bruk av ledende teknologier som Miller-syklusen og VGT intelligent superlading, med et kompresjonsforhold på 11,8 og bedre termisk effektivitet ytelse av hele motoren, raskere turborespons, og kraftigere kraft. Samtidig er denne 4-sylindrede motoren jevnere og roligere enn den 3-sylindrede motoren, noe som gjør kjøreopplevelsen mer komfortabel.

For det andre, sammenlignet med enkeltgirs direktedrevne tandemhybridstrukturen til vanlige hybridmodeller, tar HAVALs Beast Hybrid DHT i bruk en to-girs DHT-girkasse med to gir: kraftdirektedrift og økonomisk direktedrift, som kan tilpasse seg flere kjørescenarier , dekker et bredere hastighetsområde og har et kraftigere kraftuttak, som bedre møter brukernes behov i alle scenarier.

Det nye kjøretøyet tar også i bruk HAVAL-merkets egenutviklede HEV-arkitektur med to motorer, som kan realisere ulike kjørescenarier gjennom intelligent svitsjing av kontrollsystemet, noe som får kjøretøyet til å bytte mellom forskjellige kraftmoduser jevnere og mer effektivt, og oppnå en perfekt balanse mellom kraftytelse og drivstofforbruk. Det er av denne grunn at HAVAL Beast Hybrid DHT har en total effekt på 179 kW, et kombinert dreiemoment på 530N-m, 0-60 km/t akselerasjon på bare 4 sekunder og 7,7 sekunder for 100 km akselerasjon, med en kombinert effektivitet på over 50 %.

Hybriden som bare kan oppnå en enkelt drivstoffbesparelse kan ikke kalles en perfekt hybrid. Gjennom studiet av brukernes varierte bilscenarier, oppnår HAVAL Beast Hybrid DHT seks kjøremoduser, inkludert EV-kjøring, tandemdrift, direkte motorøkonomisk kjøring, direkte motorkraftdrift, parallell hybriddrift og energigjenvinningsmodus med støtte for dobbelmotor hybrid topologi, og dermed oppnå full dekning av brukernes bilscenarier.

I møte med tette veiforhold i byer hvor lavhastighetskjøring er hovedproblemet, vil kjøretøyet kjøres i EV-modus og tandemmodus. Når batteriet er fulladet, er prioritet å bruke den rent elektriske modusen; når den elektriske energien er i ferd med å være oppbrukt, vil systemet gå over til seriedrift, når motoren ikke deltar i kjøretøyets kjøring, men opprettholder stabil drift i det effektive området, driver drivmotoren og lader batteriet med overskuddet. energi. Disse to modusene drives av drivmotoren, sammenlignet med den tradisjonelle drivstoffkraften er ikke bare mer drivstoffeffektiv, men start- og klatreytelsen er også sterkere, det mest kritiske er at kjøretøyet har nesten samme kjøreopplevelse som en ren trikk, slik at brukerne kan nyte en mer rolig og komfortabel reiseopplevelse.

I motsetning til de tette veiforholdene i urbane områder, kjører kjøretøyet jevnere i høye hastigheter, og marsjfarten er vanligvis i et høyere hastighetsområde. Men drivmotoren er ikke den mest effektive arbeidstilstanden ved høy hastighet, ved bruk av ren elektrisitet eller seriedrift vil den totale effektiviteten til kjøretøyet falle. I mellom- og høyhastighetsforhold vil HAVAL Beast Hybrid DHT bruke de kombinerte fordelene med to-trinns direktedrift og parallellmodus for intelligent å matche kjøretøyscenariet, og dekke et bredere hastighetsområde og høyere driftseffektivitet.

Hvis det er større etterspørsel etter kraft, vil kjøretøyet bytte til parallellmodus, slik at motoren og drivmotoren kan drive kjøretøyet sammen, noe som resulterer i en kraftigere totalytelse og dekker et bredere hastighetsområde. I tillegg kan den kinetiske energigjenvinningsmodusen til HAVAL Beast Hybrid DHT også bruke den kinetiske energien til bremsing til å lade batteriet, maksimere energisparing og gjøre kjøretøyets totale driftseffektivitet over 50 %.

Den 2,3+14,6-tommers buede dupleksskjermen i interiøret er iøynefallende, med én skjerm for lyd- og videointeraksjon; 25-tommers HUD-teknologi head-up-skjerm, med kjøreinformasjon til fingerspissene; og full-domene FOTA-oppgraderingsfunksjonen, som muliggjør online oppgradering og vedlikehold uten å forlate hjemmet.

Samtidig har bildatasystemet også kraftig datakraft, multimediainformasjonspresentasjon mer smidig; intelligent driving-nivå, det nye ADAS intelligente kjøreassistentsystemet tatt i bruk av HAVAL God Beast Hybrid DHT, som integrerer syns- og persepsjonsalgoritmer, kan realisere ACC-adaptiv cruisekontroll, intelligent svingkjøring, LKA kjørefeltholding og andre intelligente kjøreassistentfunksjoner.

Om dette kraftsystemet, modellene i Great Walls Wei-merke er velprøvde, for eksempel Macchiato DHT og Mocha DHT, brukerevalueringen er fortsatt god, hvordan vil ytelsen til HAVAL Beast DHT etter markedet?

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search