Ny billista | HAVAL's Beast Hybrid DHT är officiellt listad på 153 800!

Ny billista | HAVAL's Beast Hybrid DHT är officiellt listad på 153 800!

 

Den 18 juni noterades HAVAL Godbeast DHT officiellt, med 3 modeller släppta, nämligen 1.5T Smart Edition DHT 165 800 yuan, 1.5T Smart Engine Edition DHT 15,98 yuan och 1.5T Smart Leader Edition DHT 153 800 yuan.
Om noteringen.


Guds nåd ljus betalningsgåva: lägsta 0 deposition, upp till 80 000 24 perioder 0 ränta
Ny gåva: Upp till 6 000 yuan ersättningsbidrag för ersättning
Guds sällskapsdjur gåva: extra köp för att få 2000 yuan subvention (externa produkter är begränsade till 7-sits och mindre än 7-sits personbilar)
Gudsdjurets gåva: gratis grundläggande trafik för livet, 3 års gratis underhållningstjänster
Utsökt present: $1000 presentpaket
Tillväxtens gåva: gratis livstids FOTA uppgradering för hela bilen, först för att njuta av rättigheter och intressen för tekniska funktioner
Den första garantin är gratis, och kraftpaketet montering / elektrisk
8 års eller 150 000 km garanti på kraftaggregatet/elektriska styrenheten, 3 års eller 100 000 km garanti på drivmotorn
HAVAL God Beast DHT är den senaste produkten skapad genom att kombinera citron och kaffe intelligenta plattformar. Enligt det officiella tillkännagivandet är den omfattande bränsleförbrukningen på 5,5 l per 100 km och den omfattande räckvidden på över 1000 km fortfarande relativt attraktiv när det gäller bränsleekonomi.

Utseende, enligt den officiella introduktionen av odjuret DHT antar designkonceptet "hyperrymdsskarp estetik", bilens framsida genom ljusbältet som förbinder strålkastarnas två sidor med den oregelbundna utformningen av det främre gallret, den främre utformningen av vinkeln, det finns en stark minnespunkt, ADB matris strålkastare med 20 LED ljus strålning avstånd på upp till 170 meter.

Sidolinjerna på kroppen är mycket skarpa, officiellt kallas den diffusa kroppsjusteringen, lagen om rymdtyngdkraft och funktionell innovationsintegration, dolda dörrhandtag förbättrar också känslan av fordonsteknik samtidigt kan också minska den försumbara vindmotståndskoefficienten, längden, bredden och höjden på HAVAL God Beast är 4780 * 1890 * 1675mm, hjulbasen är 2800mm.
Den bakre delen av bilen, den nuvarande traditionella genom baklyktorna dök inte upp på bilen, tillägget av spoiler för att göra baksidan av bilen mer sportig visuell effekt, denna punkt som en ung man är jag fortfarande villig att ge beröm.
HAVAL Beast Hybrid DHT är utrustad med en högkvalitativ 1,5T motor som utvecklats speciellt för hybridsystemet. Denna motor valdes ut som en av de tio bästa motorerna i China Heart 2021, med ledande teknik som Miller-cykeln och VGT intelligent superladdning, med ett kompressionsförhållande på 11,8 och bättre värmeeffektivitet för hela motorn, snabbare turborespons och mer kraftfull effekt. Samtidigt är denna 4-cylindriga motor smidigare och tystare än den 3-cylindriga motorn, vilket gör körupplevelsen bekvämare.
För det andra antar HAVAL's Beast Hybrid DHT en tvåväxlad DHT-transmission med två växlar: direktdrivning och direktdrivning för ekonomi, som kan anpassa sig till fler körscenarier, täcka ett bredare hastighetsområde och har en kraftfullare effekt, bättre möta användarnas behov i alla scenarier.
Det nya fordonet antar också HAVALs egenutvecklade dubbelmotors HEV-arkitektur, som kan förverkliga olika körscenarier genom intelligent växling av styrsystemet, vilket gör att fordonet växlar mellan olika effektlägen smidigare och effektivare och uppnår en perfekt balans mellan effektprestanda och bränsleförbrukning. Det är av den anledningen som HAVAL Beast Hybrid DHT har en total effekt på 179kW, ett kombinerat vridmoment på 530N-m, 0-60km/h acceleration på bara 4 sekunder och 7,7 sekunder för 100km acceleration, med en kombinerad effektivitet på över 50%.
Hybriden som bara kan uppnå en enda bränslebesparing kan inte kallas en perfekt hybrid. Genom att studera användarnas olika bilscenarier uppnår HAVAL Beast Hybrid DHT sex körlägen inklusive EV-körning, tandemdrift, direkt motordrivning, direkt motordrivning, parallellhybriddrift och energiåtervinningsläge med stöd av dual-motorig hybridtopologi, vilket ger full täckning av användarnas bilscenarier.
Mot bakgrund av trafikstockningar i städerna där låghastighetskörning är det viktigaste problemet kommer fordonet att köras i EV-läge och tandemläge. När batteriet är fulladdat är prioriteringen att använda det rent elektriska läget; när den elektriska energin är på väg att förbrukas, kommer systemet att växla till serieläge drift, när motorn inte deltar i fordonets körning, men upprätthåller stabil drift i det effektiva området, kör drivmotorn och laddar batteriet med överskottsenergin. Dessa två lägen drivs av drivmotorn, jämfört med den traditionella bränsleeffekten är inte bara mer bränsleeffektiv men start och klättring prestanda är också starkare, det mest kritiska är att fordonet har nästan samma körupplevelse som en ren spårvagn, vilket gör att användarna kan njuta av en mer tyst, bekväm reseupplevelse.
Till skillnad från de överbelastade vägförhållandena i stadsområden kör fordonet smidigare vid höga hastigheter, och kryssningshastigheten är vanligtvis i ett högre hastighetsområde. Men drivmotorn är inte det mest effektiva arbetsstatuset vid hög hastighet, med hjälp av ren el eller seriedrift kommer fordonets totala effektivitet att sjunka. HAVAL Beast Hybrid DHT utnyttjar de kombinerade fördelarna med tvåväxlad direktdrivning och parallell drift för att på ett intelligent sätt matcha fordonsscenariot, vilket täcker ett bredare hastighetsområde och högre driftseffektivitet.
Om det finns ett större behov av kraft växlar fordonet till parallellt läge, vilket gör att motorn och drivmotorn kan driva fordonet tillsammans, vilket resulterar i en kraftfullare totalprestanda och täcker ett bredare varvtalsområde. Dessutom kan det kinetiska energiåtervinningsläget för HAVAL Beast Hybrid DHT också använda den kinetiska energin från bromsning för att ladda batteriet, maximera energibesparingarna och göra fordonets totala driftseffektivitet över 50%.
Den 2,3 + 14,6-tums dubbelsidiga krökta skärmen i interiören är iögonfallande, med en skärm för ljud- och videointeraktion; 25-tums HUD-teknik head-up display, med körinformation till hands; och fulldomän FOTA uppgraderingsfunktion, som möjliggör online uppgradering och underhåll utan att lämna hemmet.
Samtidigt har dess bildatorsystem också kraftfull datorkraft, presentation av multimedieinformation smidigare; intelligent dr

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search