Stöd för kraftväxlingsfunktionen Rui Lan Maple Leaf 60S PRO officiell bild släpps 26 september lansering

Stöd för kraftväxlingsfunktionen Rui Lan Maple Leaf 60S PRO officiell bild släpps 26 september lansering

 

För några dagar sedan släppte Rui Lans officiella bil officiellt sin Maple 60 SPRO modell officiella diagram, den nya bilen är placerad som en ren elektrisk sedan, den största funktionen är att stödja kraftväxlingsfunktionen, och kommer att lanseras officiellt den 26 september.
Från den officiella bilden följer Maple Leaf 60S PRO i princip designstilen hos Maple Leaf 60S, huven är utformad med upphöjda ribbstickor på båda sidor, så att stilen inte ser så monoton ut; gallret antar en stängd design, och interiören är dekorerad med ett liknande honeycomb mönster; strålkastarna på båda sidor är mörklagda och interiören är integrerad med en lins, som har en bättre texturprestanda.

Den nedre delen av kuvertet antar en trestegs designstil, utrustad med vertikalt arrangerade deflektor spår på båda sidor, och en trapetsformad luftinloppsdesign i mittdelen, dekorerad med en horisontell struktur inuti, vilket effektivt ökar känslan av hierarki i fronten.
Sidoform, taklinjen med lite glidande ryggform, midjan med hjälp av en genomgående design, så att den visuella effekten verkar smal atmosfär; Med hjälp av en femekrad form ser stilen mer sofistikerad ut.
På baksidan är överkanten av stammen utformad med en något uppåtvänd anksvans, och bakljusklustret är platt och ansluten av en svart trimpanel, vilket effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på baksidan. den nedre omgivningen är dekorerad med en tjock svart trimpanel, vilket effektivt ökar känslan av hierarki av baksidan.

Insidan är också den övergripande layouten oförändrad och erbjuder en treekrad multifunktionsratt, en full LCD-instrumentpanel, en inbäddad mittskärm och ett elektroniskt växelhandtag av ratttyp.
Stolens färgschema är blå med vitt, och sätena är lindade i läder, med utmärkt prestanda när det gäller textur.

Power, den nya bilen är utrustad med en maximal effekt på 100kW elmotor, som är parad med ternärt litium / litiumjärnfosfat två batteripaket, NEDC räckvidd på 415 km / 407 km respektive.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search