Hva har Great Wall Motor gjort bak suksessen igjen og igjen?

Hva har Great Wall Motor gjort bak suksessen igjen og igjen?

I løpet av de siste 30 årene, med konseptet "overinvestering og presis R&D", har Great Wall Motor vokst oppover i den harde konkurransen i bilmarkedet og gradvis innsett transformasjonen og oppgraderingen fra ingenting til noe og fra noe til mer. I 30 år har Great Wall Motor ledet kinesiske biler til å oppnå den kvalitative endringen fra introduksjon til å gå ut. Høy kvalitet og høy ytelse har blitt verdietikettene til Great Wall Motor.

Li Shufu hadde en spådom om det fremtidige markedsmønsteret, "I det innenlandske bilmarkedet er det bare to eller tre bilselskaper som kan overleve i fremtiden". Nå ser det ut til at Great Wall Motor er en av de mest sannsynlige til å vinne.

Mens vi berømmer fremveksten av Great Wall Motor, kan vi ikke la være å spørre hvorfor Great Wall Motor har lyktes i et bilmarked som aldri har manglet merker.

Reform og globalisering

Det første og viktigste poenget er at Great Wall Motor alltid har insistert på selvransakelse og kontinuerlig reform.

Faktisk, helt fra begynnelsen, fokuserte Great Wall Motor på å utvikle SUV-markedet med sin unike visjon og ble ledende innen SUV-er på få år. Men Great Wall Motor er ikke arrogant og slutter ikke å reformere og innovere som et resultat.

De tre store teknologimerkene med en sitron-, TANK- og kaffeintelligens er lagt ut på forhånd. I dagens nye energimarked har det dannet et verdiinnovasjonssystem for hele bransjekjeden med tre hovedruter med ren elektrisk, hybrid- og hydrogenenergi som går hånd i hånd, og etablerer et nytt bilde av "Teknologiens store murmotor" i folks sinn .

Samtidig har Great Wall Motor også justert den interne mekanismen i selskapet og presset frem reformen av "de-generalisering". For å svekke forskjellen mellom hierarki og status i bedriften, skape en god kulturell atmosfære, og gjøre den interne kommunikasjonen mellom topp og bunn mer smidig og effektiv. Du vet, eksemplet med degeneralisering er mer vanlig på Internett, men sjelden hørt om i bilindustrien, og Great Wall Motors trekk er en presedens.

I utforskningen av globaliseringsveien har Great Wall Motor heller ikke stoppet. I følge informasjonen har Great Wall Motor oppnådd betydelige prestasjoner i globaliseringsoppsettet, spesielt i Brasil, Sørøst-Asia og Vest-Europa. I 2021 solgte Great Wall Motor 142 793 kjøretøyer i utenlandske markeder for året, en økning på 103,7 % fra år til år, et rekord best resultat.

Mens Great Wall Motor innledet suksess, begynte Great Wall Motor å planlegge å satse på større utenlandske markeder. I 2021 oppnådde Great Wall Motor ikke bare dyp lokalisering gjennom en rekke nye utenlandske fabrikkoppsett, men hadde også muligheten til å distribuere globale ressurser og bli en viktig aktør i de globale markedsreglene, og samtidig konsolidere sin ledende kant, Great Wall Motors sakte bygget opp et globalt salgsnettverk.

Overinvestering og presis FoU

Wei Jianjun, styreleder i Great Wall Motor

"Overinvestering og presis FoU" er credoet til Great Wall Motor og grunnårsaken til dens eviggrønne status.

I 2008 utviklet Great Wall Motor sin egen girkasse med suksess, og i 2010 lanserte den sin dieselmotor "Green Jing 2.0T", som ble tildelt "China Heart 2010 Top 10 Engine" og "Green Internal Combustion Engine" av myndigheten. "I 2017 vant Great Wall Motors 1.5GDIT-motor tittelen "Top 10 Engine" i "China Heart" årlige Topp 10 Engine Contest. "Samme år ble 7DCT våttransmisjonen uavhengig utviklet av Great Wall Motor tildelt "Verdens topp 10 overføring" i "First World's Topp 10 overføringskonkurranse". Samme år ble 7DCT våttransmisjonen utviklet av Great Wall Motor tildelt "World's Top 10 Transmission" i "First World's Top 10 Transmission Award".

I 2020 ble 7DCT-transmisjonen uavhengig utviklet av Great Wall Motors Honeycomb Transmission igjen tildelt "World's Top 10 Transmission" i "Longbans Cup", som er sammenlignbar med det tekniske nivået til verdens beste transmisjoner. Det tekniske nivået på girkassen kan sammenlignes med verdens beste girkasse.

I tillegg utfordret Great Wall Motor også den 3.0T høydrevne motoren ved å utstyre TANK 500 med sin egenutviklede 3.0T V6-motor, som tar hensyn til lavhastighetsrespons og høyhastighetsdynamikk samtidig som drivstofforbruk og utslipp forbedres. Motoren har en toppeffekt på 260kW og toppdreiemoment på 500N-m, som er 14 hestekrefter større enn effektverdien til EA839 og har meget god dataytelse.

Alle disse prestasjonene gjenspeiler Great Wall Motors strenge ånd om ikke å ta snarveier og seriøs vitenskapelig forskning.

Hvis den ovennevnte bilens ytelse perfekt illustrerer Great Wall Motors konsept om "overinvestering", så reflekterer gripelsen av den første muligheten innen etterretningsfeltet et annet konsept av Great Wall Motor - presis forskning og utvikling.

Så tidlig som i 2009, under ledelse av Wei Jianjun, foretok Great Wall Motor, med sin uvanlige langsiktige visjon, utformingen av intelligent kjøreteknologi og oppnådde mange utmerkede resultater. Når det gjelder intelligent kjøring, demonstrerte Great Wall Motor intelligent kjøring "svart teknologi" som L4-nivå urban autonom kjøring, 5G ekstern ubemannet kjøring og helautomatisert betjent parkering på Digital Expo 2019. Når det gjelder intelligent sikkerhet, lanserte WEY-merket offisielt det intelligente sikkerhetssystemet, som gir brukerne fire dimensjoner av sikkerhetsbeskyttelse for livssikkerhet, eiendomssikkerhet, informasjonssikkerhet og miljøsikkerhet gjennom omfattende og systematisk teknologikonfigurasjon, og disse prestasjonene gjør intelligensen av Great Wall Motor nå en ny høyde.

Leder bølgen av de nye fire

Med den kontinuerlige utviklingen av informasjonsteknologi, har bølgen av de nye fire kommet susende inn. Med årevis med dyrking har Great Wall Motor mestret utformingen av ny energi, strømbatteri, robotikk, hydrogenenergi, førerløs og andre aspekter når bølgen kommer, og står i spissen for tidevannet.

I juli 2019 signerte Great Wall Motor en kontrakt med BAT, Huawei og andre åtte teknologigiganter om å bygge en reiserobot basert på 5G+AI; i juli 2019 lanserte WEY-merket det all-dimensjonale intelligente sikkerhetssystemet "Collie Shepherd", basert på brukerliv, eiendom og informasjon, etc. I juli 2019 lanserte WEY-merket sitt "Collie Shepherd" all-dimensjonale intelligente sikkerhetssystem, som er basert på brukerens liv, eiendom, informasjon og annen "stor sikkerhet"; i mellomtiden, når det gjelder ny energi, har Great Wall Motor demonstrert for forbrukerne sin synergistiske utvikling innen ny energi og effektiv drivstoffkraft gjennom merkevarene WEY og ORA (bilder).

Selvfølgelig, i forskning og utvikling av hydrogenenergi, er Great Wall Motor også ett skritt foran andre og har oppnådd visse resultater innen hydrogenenergiproduksjon, lagring og transport, hydrogenfylling, brenselcelle og kjøretøyintegrasjon.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search