ZOTYE gjenoppstod T300, er det en sterk retur, eller en hunds hale?

Så langt tror jeg at mange fans fortsatt minnes den en gang "lærlinjalavdelingen" - ZOTYE Automobile. Det er synd at etter flere år med opp- og nedturer ble ZOTYE Auto endelig ødelagt, og vi trodde alle den ville trekke seg tilbake fra verden og aldri høre om noe utenfor vinduet, eller gjemme seg bak gardinen og kjøre biler i lav profil . Men jeg forventet ikke at ZOTYE i den nåværende tilstanden til bilindustrien satte seil igjen, og selv med den tidligere T300-modellen som en "ny bil" lansert kan flertallet av brukerne ikke la være å tenke på teksten: Jeg er fortsatt den samme tenåringen, uten spor av forandring.

 

zotye t 300

 

T300 ble en gang ansett som en original ZOTYE-modell, men høydepunktene var ikke mange, og den nye bilen ble deklarert i industri- og informasjonsdepartementet, noe som var litt overraskende. Å si at det er en ny bil, kan ikke si at det ikke har noe med det å gjøre, bare at det er akkurat det samme.

 

zotye t 300

 

Utseendemessig, fortsett i utgangspunktet designet til den gamle modellen, den eneste åpenbare endringen er at omgivelsene foran har en separat omslag foran, og designet på hele bilens utseende gir fortsatt inntrykk av å være tykk og ærlig. Størrelsen er ikke enestående, den nye bilens lengde, bredde og høyde er spesifikt 4505 * 1830 * 1640 (1665) mm, og akselavstanden nådde 2610 mm, da ytelsen til en kompakt SUV bare kan sies å være tilstrekkelig. I tillegg er ikke konfigurasjonen rik i det hele tatt, å kalle det en enkel match er ikke for mye.

zotye t 300

 

Kraftdelen er også den samme som før, uten en eneste endring. Den nye T300 er fortsatt utstyrt med en 1,5L motor, med en maksimal effekt på 82 kilowatt.



Oppsummert bør ZOTYEs «resurrection» av T300 også ta lavprisveien for å vinne markedet med en pris. Faktisk, for den nye bilen, bør vi være mer bekymret for returen til ZOTYE Auto, tross alt drømmer mange om luksusbiler fra ZOTYE Auto, men dessverre levde ikke ZOTYE Auto opp til uttrykket: suksess også ZOTYE, nederlag også ZOTYE. Selv om produktstyrken til T300-modellen ikke er særlig enestående, forblir i det minste den originale modellen til ZOTYE Auto i alles minne, sjelden og verdifull. Og nå er gjenoppstandelsen til T300, til slutt, en sterk retur, eller blir det en hund i gjørma? I tillegg til forrige kunngjorde ZOTYE Auto at de ville bruke 6 milliarder yuan i midler til å utvikle nye energi intelligente nettverksbiler og FoU-funksjoner for å forbedre prosjektet og andre relaterte virksomheter, så hva med de nye energikjøretøyene som vi alle ser frem til til?

Blog Search