ZOTYE återuppstod T300, är det en stark återkomst, eller en hundsvans?

Hittills tror jag att många fans fortfarande firar den en gång "läderlinjalavdelningen" - ZOTYE Automobile. Det är synd att ZOTYE Auto efter flera år av upp och ner slutligen förstördes, och vi trodde alla att den skulle dra sig tillbaka från världen och aldrig höra om något utanför fönstret, eller gömma sig bakom gardinen och göra bilar i låg profil. Men jag förväntade mig inte att i det nuvarande tillståndet i bilindustrin, ZOTYE återigen satte segel, och även med den tidigare T300 modellen som en "ny bil" lanserades majoriteten av användarna kan inte låta bli att tänka på texterna: Jag är fortfarande samma tonåring, utan ett spår av förändring.

 

zotye t 300

 

T300 ansågs en gång vara en original ZOTYE modell, men höjdpunkterna var inte mycket, och den nya bilen deklarerades i ministeriet för industri och informationsteknik, vilket var lite förvånande. Att säga att det är en ny bil, kan man inte säga att det inte har något att göra med det, bara att det är exakt samma sak.zotye t 300

 

När det gäller utseende, i princip fortsätta designen av den gamla modellen, den enda uppenbara förändringen är att den främre omgivningen har en separat wraparound främre stötfångare, och designen av hela bilens utseende förmedlar fortfarande intrycket av att vara tjock och ärlig. Storleken är inte enastående, den nya bilens längd, bredd och höjd är specifikt 4505 * 1830 * 1640 (1665) mm, och hjulbasen nådde 2610 mm, eftersom en kompakt SUV prestanda bara kan sägas vara tillräcklig. Dessutom är konfigurationen inte rik alls, kalla det en enkel match är inte för mycket.

 

zotye t 300

 

Kraftdelen är också densamma som tidigare, utan en enda förändring. Nya T300 är fortfarande utrustad med en 1,5 liters motor, med en maximal effekt på 82 kilowatt.

Sammanfattningsvis bör ZOTYE:s "återupplivande" av T300 också ta lågprisvägen för att vinna marknaden med ett pris. I själva verket, för den nya bilen, bör vi vara mer oroade över återlämnandet av ZOTYE Auto, trots allt, många människor drömmer om lyxbilar från ZOTYE Auto, men tyvärr ZOTYE Auto levde inte upp till frasen: framgång också ZOTYE, besegra också ZOTYE. Även om produktstyrkan hos T300-modellen inte är särskilt enastående, förblir åtminstone originalmodellen hos ZOTYE Auto i allas minne, sällsynt och värdefull. Och nu uppståndelsen av T300, i slutändan, är en stark återkomst, eller kommer det att vara en hund i leran? Förutom den tidigare ZOTYE Auto meddelade att det skulle använda 6 miljarder yuan medel för att utveckla nya energiintelligenta nätverksbilar och FoU-kapacitet för att förbättra projektet och andra relaterade företag, så vad händer med de nya energifordon som vi alla ser fram emot?

Blog Search