0,15 sekunder hurtigstart tomotors hybrid er det rette tidspunktet for å prøvekjøre MACH hybrid første SUV Haoji

0,15 sekunder hurtigstart tomotors hybrid er det rette tidspunktet for å prøvekjøre MACH hybrid første SUV Haoji

Når det kommer til hybrider, er det vanligste som kommer til tankene Toyotas Twin Engine og Honda Hybrid, og faktisk tidligere, hvis vi ønsket å kjøpe en hybridmodell, kunne vi bare se til joint venture-merker. Men med utviklingen av vårt innenlandske nye energifelt, kan vi velge hybridmodellene til uavhengige merker blir mer og mer rikelig, BYD, Changan, Chery og Great Wall Motor har lansert hybridprodukter, og NISSAN Fengshen satte seg også ned, lanserte hybridteknologien MACH Twin Engine MHD, og ​​vi testkjører Haoji (er den første SUV-en utstyrt med dette settet med kraftmodeller. Kanskje du fortsatt er litt ukjent med denne bilen, tross alt ble den utgitt kort tid etter at Haoji hadde heller ikke for mye publisitet, styrken er faktisk hvordan? Denne gangen vil jeg avsløre for deg gjennom denne prøvekjøringsopplevelsen.

Haoji er den første SUV-modellen basert på den avanserte modulære arkitekturplattformen DSMA til NISSAN Group, og tilbyr drivstoff- og hybridversjoner for forbrukere å velge mellom, og siden blindbestillingen ble åpnet 21. mai, har reservasjonsbestillingene brutt 10 000 enheter så langt . Det er forstått at Haoji forventes å bli offisielt åpnet for forhåndssalg denne måneden og børsnotert i august, med en forventet prisklasse på 100 000-150 000 yuan.

"Wind Trace" utvendig design med Aurora-grønn fargevalg er som en frisk bris om sommeren

I tillegg til hybridsystemet er den mest åpenbare fordelen med denne bilen den store plassen. Selv om den er plassert som en kompakt SUV, når akselavstanden 2825 mm, som er et skikkelig mellomstort SUV-nivå. Hvis du ikke er klar over dette konseptet, bør du forstå hvilket nivå Haoji er når du sammenligner den med 2850 mm akselavstanden til Highlander. Bare fra den visuelle effekten er Haoji også veldig imponerende, fordi den ikke bare har en lang akselavstand, men også en veldig bred kropp, noe som gir folk en følelse av styrke og kraft. Med frontgrillens design er den visuelle effekten veldig imponerende. Frontgitteret til Haoji kalles "stormbølge" fordi det er et rett fossefallsgitter som ligner sporene etterlatt av vind- og sanderosjon på Gobi, og skaper en følelse av naturlig skjønnhet, med et stort antall malte materialer som også ser ut. mer sporty og stilig.

Gjennom midten av LED-lysbeltet kan være lysende NISSAN Feng Shen LOGO-design, og begge sider av lysbeltet er også integrert i den flytende stilen til lysspråkfunksjonen, mens frontlyktene er delt design arrangert på de nedre sidene av lyset. forsiden.

Når du kommer til siden av bilen, sammenlignet med den tradisjonelle kompakte SUVen, kan du føle "følelsen av undertrykkelse" brakt av størrelsen på Haoji, spesielt med design med høy midje, som får kroppen til å se kraftigere ut. Med hengetaket og D-stolpeformen i yachtstil, pluss den svarte hjulbrynsdekorasjonen, er den generelle visuelle følelsen av de tidligere produktene fra Fengshen-merket i den sporty atmosfæren og en følelse av premium betydelig forbedret, tofarget karosseridesign. skaper også den visuelle effekten av en egen hytte. Testbilen vi fikk denne gangen er lakkert i Aurora Green, som jeg synes er den mest "lyse" lakken. I tillegg er Haoji også tilgjengelig i Ceramic White, Duan Yan Black, Shen Mo Blue og Xinghe Grey. Dekkene er utstyrt med Pirellis Scorpion-dekk med spesifikasjonen 235/50 R19, som for det meste er installert på noen avanserte modeller av joint venture-merker og har utmerket ytelse når det gjelder sportsytelse, komfort og stillhet, slitestyrke og sikkerhet faktor, og er et relativt omfattende dekk.

Sammenlignet med siden og fronten på bilen, er ikke baksiden av Haoji et for fremtredende høydepunkt, mer mot enkelhet. Klyngen med løpebaklys gjenspeiler designen til frontlyktene. For å forsterke den sportslige atmosfæren og ungdommeligheten til kjøretøyet, er en spoiler utformet på toppen av hekken og en skjult design er brukt under baken for å forbedre den generelle følelsen bak. Det er verdt å nevne at drivstoffversjonen vil ta i bruk en bilateral enkeltutgangs-eksosdesign, som vil forbedre den sportslige atmosfæren til en viss grad. Totalt sett er det ytre designet på Haoji veldig i tråd med standardene til dagens ungdom, enkel, men ukomplisert, sporty, men ikke prangende. I det minste fra mitt synspunkt burde Haoji være et av produktene med sterkest designsans under NISSAN Fengshen, og hver eneste detalj på kroppen kan få meg til å smake den nøye. Kjøp bilen og send "Hao søster", bakplassen kan sammenlignes med en SUV på mellomnivå. Da jeg gikk inn i bilen, stilte jeg spørsmål ved nyheten om at prisklassen forventes å være 100 000-150 000 yuan. Designet og materialene som brukes i bilen er utmerket, og hele midtkonsollen er dekket med mykt skinn, som har overgått de fleste innenlandske uavhengige merkemodeller bare fra følelsen. Midtkonsollen har en asymmetrisk klemdesign, offisielt kalt "Blast Around Hugging Cockpit", med midtkonsollen vippet til førersiden, noe som gir en relativt bedre oversikt over hovedføreren og ergonomisk design. Den dobbeltkoblede skjermdesignen er også veldig interessant, siden den ikke tar den populære svevende formen, men en inline-design, som om den er begravd i en sanddyne. Størrelsen på både det fulle LCD-instrumentpanelet og midtskjermen er 12,3 tommer, og skjermen har god klarhet og er responsiv nok, og betjeningsfølelsen er ikke opp til nivået til gjeldende innenlands førstelag, men det er en god ytelse i hybridmodellen som har lite rom for valg. Skjermen er bygget med det nyeste WindLink OS bilsystemet, som har

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search