Et omfattende utvalg på 736 km Tank 500 PHEV debuterer med en 2.0T-motor

Et omfattende utvalg på 736 km Tank 500 PHEV debuterer med en 2.0T-motor

 

På Chengdu Auto Show avduket Tank SUV offisielt sin Tank 500 PHEV-modell, som i utgangspunktet følger designstilen til drivstoffversjonen, men med et plug-in hybridsystem, og vil bli åpnet for forhåndssalg i løpet av dette året.

Fra det faktiske bildet opprettholder den nye bilens frontform og den nåværende drivstoffversjonen av modellen den samme, polygonale grillen intern bruk av den horisontale strukturen for dekorasjon, med en sterk følelse av hierarki; rundt også lagt tykk svart krom stripe for dekorasjon, tekstur ytelsen er relativt god; begge sider av frontlys klyngen ved hjelp av svart behandling, den interne integreringen av matrise LED lyskilde, stilen ser mer robust.

Den nedre delen av omringen er relativt enkel, støtfangeren er åpenbart hevet over karosseriet, de to sidene av de integrerte dot matrix-tåkelyktene, og bunnen har også lagt til en svart trim for å dekorere, noe som effektivt øker følelsen av hierarki foran .

Sideform, den nye bilen har en tofarget karosseridesign, med midjelinjen som skillelinje, den øvre delen av kroppen med svart maling, den nedre delen av den hvite malingen, med den gjennomgående midjen slik at den visuelle effekten vises sterk atmosfære; hjulene er røkt svart multi-eiker form, tekstur ytelse er relativt enestående.

Bak er ikke den nye bilen utstyrt med et eksternt reservedekk, så det er litt mindre hardcore atmosfære; den røkte baklykten har en vertikal layout, og formen er i samsvar med den vanlige versjonen; den trapesformede skiltrammen har en konkav design, som pynter på baksiden av bilens følelse av hierarki; den nedre delen av braketten har en tøffere form, og eksosrøret har en skjult layout.

Interiøret og den generelle layouten har ikke endret seg, og gir et tre-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, opphengt midtskjerm og krystallgirknott, stilen virker relativt enkel, men mangler heller ikke teknologi.

Drivlinjejusteringen er relativt stor, fra drivstoffversjonen av 3.0T V6-motoren mer 2.0T-motor med elektrisk motorkraftkombinasjon, matchet med 9HAT-transmisjon, systemet integrert maksimal effekt 300kW, toppmoment 750N-m, 100 km akselerasjonstid på 6,6 sekunder, integrert rekkevidde på 736km, den rene elektriske rekkevidden er ennå ikke annonsert.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search