Ett omfattande utbud av 736 km Tank 500 PHEV debuterar med en 2.0T motor

Ett omfattande utbud av 736 km Tank 500 PHEV debuterar med en 2.0T motor

På Chengdu Auto Show presenterade Tank SUV officiellt sin Tank 500 PHEV modell, som i princip följer designstilen hos bränsleversionen, men med ett plug-in hybridsystem, och kommer att öppnas för förhandsförsäljning inom detta år.

Från den faktiska bilden bibehåller den nya bilens främre ansiktsform och den nuvarande bränsleversionen av modellen samma, polygonala galler inre användning av den horisontella strukturen för dekoration, med en stark känsla av hierarki; runt har också lagt till tjock svart krom remsa för dekoration, textur prestanda är relativt bra; båda sidor av strålkastarklustret med svart behandling, den inre integrationen av matris LED ljuskälla, stilen ser mer robust ut.

Den nedre delen av omgivningen är relativt enkel, stötfångaren är uppenbarligen upphöjd över kroppen, de två sidorna av de integrerade dotmatris dimmlampor, och botten har också lagt till en svart trim för att dekorera, vilket effektivt ökar känslan av hierarki av framsidan.
Sidoform antar den nya bilen en tvåfärgad kroppsdesign, med midjelinjen som skiljelinje, den övre delen av kroppen med svart färg, den nedre delen av den vita färgen, med den genomgående midjelinjen så att den visuella effekten visas kraftig atmosfär; Hjulen är röksvart multi-eker form, textur prestanda är relativt enastående.

På baksidan är den nya bilen inte utrustad med ett externt reservdäck, så det finns lite mindre hardcore atmosfär; Det rökta bakljusklustret antar en vertikal layout och formen är förenlig med den vanliga versionen. den trapetsformade nummerplåtsramen antar en konkav design, som pryder baksidan av bilens känsla av hierarki; den nedre delen av fästet har en tuffare form, och avgasröret antar en dold layout.
Interiören och den övergripande layouten har inte ändrats, vilket ger en treekrad multifunktionsratt, full LCD-instrumentpanel, upphängd mittskärm och kristallväxel, stilen verkar relativt enkel men saknar inte heller teknik.

Drivlinan justering är relativt stor, från bränsleversionen av 3.0T V6-motorn mer 2.0T motor med elmotoreffektkombination, matchad med 9HAT-växellåda, systemet integrerade maximal effekt 300kW, toppvridmoment 750N-m, 100 km accelerationstid på 6,6 sekunder, integrerat område 736 km, den rena elektriska räckvidden har ännu inte meddelats.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search