Benchmarking BYD Qin EV, Beijing EU5 ny spesialutgave modell, priset til 109 900

Benchmarking BYD Qin EV, Beijing EU5 ny spesialutgave modell, priset til 109 900

Nylig ble det erfart fra relevante kanaler at Beijing EU5 har en ny spesialutgavemodell med en pris på 109 900 yuan. For denne bilen bør du ikke føle deg ukjent, for i produktmatrisen til familiemodellene vender denne bilen fortsatt hovedsakelig mot B-end-markedet, men ut fra prisen og posisjoneringen må denne bilen møte rivalen BYD Qin EV.

Som ny modell vil den nye bilen fortsette interiør- og eksteriørdesignet til den nåværende modellen som er i salg. Spesielt er utformingen av bilen relativt enkel, samtidig har bilens frontend også blitt justert, spesielt utformingen av tåkelysområdet, hele bilen ser veldig visuell ut. Ikke nok med det men bilen er også utstyrt med LED-lykter, både dag og natt, og bilens gjenkjennelse er relativt høy.

Sittende i bilen gir denne bilen inntrykk av at den er veldig praktisk. Med henvisning til den offisielle informasjonen, vil denne bilen i tillegg til bakkeassistent, bratt nedstigning, automatisk parkering, elektrisk justerbare utvendige visninger og andre konfigurasjoner også utstyrt med full LCD-instrumenter, en 9-tommers sentralkontrollskjerm, multifunksjonsratt, automatisk klimaanlegg, mobiltelefontilkobling, stemmegjenkjenningsfunksjon og kontroll, fjernkontroll og andre funksjoner, den praktiske funksjonen til hele bilen har blitt forbedret.

Den siste tingen å si er kraftdelen, se den offisielle informasjonen, kraft, den nye bilens maksimale effekt på 120 kW, toppmoment på 240 Nm, utstyrt med ternær litiumbatteripakke, maksimal hastighet på 150 km/t. Selv om slike parametere ikke er særlig sterke, er det åpenbart nok å takle daglige reiser.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search