Benchmarking BYD Qin EV, Beijing EU5 ny specialutgåva modell, prissatt till 109 900

Benchmarking BYD Qin EV, Beijing EU5 ny specialutgåva modell, prissatt till 109 900

Nyligen lärdes det från relevanta kanaler att Beijing EU5 har en ny specialutgåva modell med ett pris på 109 900 yuan. För den här bilen bör du inte känna dig obekant, eftersom, i produktmatrisen för familjemodellerna, denna bil fortfarande huvudsakligen står inför B-end marknaden, men från pris och positionering, måste denna bil möta rivalen är BYD Qin EV.

Som en ny modell kommer den nya bilen att fortsätta interiör och exteriör utformningen av den nuvarande modellen till salu. Specifikt är utformningen av bilen relativt enkel, samtidigt har bilens främre ände också justerats, särskilt utformningen av dimljusområdet, hela bilen ser mycket visuell effekt. Inte bara det utan bilen är också utrustad med LED-strålkastare, både dag och natt, och bilens igenkänning är relativt hög.

Sitter i bilen ger denna bil intrycket av att den är mycket praktisk. Med hänvisning till den officiella informationen kommer denna bil, förutom backassistans, brant sluttning, automatisk parkering, elektrisk justerbara ytterspeglar och andra konfigurationer, också att vara utrustad med fullt LCD-instrument, en 9-tums central kontrollskärm, multifunktionsratt, automatisk luftkonditionering, mobiltelefonanslutning, röstigenkänningsfunktion och kontroll, fjärrkontroll, och andra funktioner, funktionaliteten i hela bilen har förbättrats.

Det sista att säga är effektdelen, hänvisa till den officiella informationen, effekt, den nya bilens maximala effekt på 120 kW, toppvridmoment på 240 Nm, utrustad med ternärt litiumbatteri, maximal hastighet på 150 km / h. Även om sådana parametrar inte är mycket starka, att hantera dagliga resor är uppenbarligen tillräckligt.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search