Mer enn 10 000 dyrere enn den ordinære versjonen og sikkerhetsfunksjoner for å forbedre, 2022 ORA god katt Morandi versjon har o

Den 17. mai 2022 åpnet ORA good cat Morandi Edition offisielt for bestilling, den nye bilen etter støtten, enhetlig veiledende pris på 141 000 yuan - 171 000 yuan, god katt GT-modellpris på 169 000 yuan.

ora good cat

 

Analyse fra prissiden, 2022 ORA bra katt Morandi-versjon sammenlignet med den ordinære versjonen er dyre 13 100 yuan. Konfigurasjonen har imidlertid også blitt oppgradert, slik som all standard filskiftevarsling, kjørefeltassistent, trafikkskiltgjenkjenning TSR, aktiv bremsing, ACC adaptiv cruise og andre intelligente kjøreassistentfunksjoner, samtidig som setene oppgraderes til en blanding av skinn og stoffmaterialer, og oppgradering av hele systemet med adaptive fjern- og nærlys og andre konfigurasjoner. Disse nye funksjonene er valgfrie på den vanlige versjonen, men de er standard på Morandi-versjonen, som oppgraderer den generelle sikkerheten og kjørekomforten til bilen.

ora good cat

 

Med støtte fra disse funksjonene er 2022 ORA-gode katten utstyrt med en "intelligent butler", for eksempel i trafikkork kan "hun" bevege fingrene, enkelt åpne den adaptive cruise-funksjonen, og kjøretøyet kan identifisere fronten bilhandling, for å oppnå automatisk start For eksempel, i trafikkork, kan "hun" enkelt slå på den adaptive cruise-funksjonen med et fingertrykk, og kjøretøyet kan gjenkjenne bevegelsen til bilen foran den og realisere automatisk start , følge osv. Sammen med funksjonene for kjørefeltholding og filskiftevarsling kan "hun" enkelt takle komplekse urbane veiforhold, noe som i stor grad reduserer irritasjonen og trettheten forårsaket av trafikkork.

ora good cat

 

I tillegg til konfigurasjonsoppgraderinger, 2022 god katt Morandi-versjon i å opprettholde den "retrofuturistiske" klassiske formen på samme tid, hele systemet standard med Morandi farge eksteriør og interiør, fargetilpasning nær trenden, verdien av en omfattende progresjon , før Morandi farge eksteriør og interiør er pålagt å betale 2000 yuan for valgfritt.

Kraft, 2022 good cat Morandi-versjonen vil være utstyrt med en maksimal effekt på 105kW permanent magnet synkron drivmotor, toppmoment på 210N-m, som gir 400 km og 500 km rekkevidde versjoner tilgjengelig. GT-versjonen av Good Cat er utstyrt med en permanent magnet synkron drivmotor med en maksimal effekt på 126kW og et toppmoment på 250N-m, med en ren elektrisk rekkevidde på 480km.

 

ora good cat

 

I tillegg tilbyr ORA også den originale intelligente ladebunken gratis for de som reserverer hele 2022 ORA Good Cat Morandi Edition (inkludert Good Cat GT-modellen). På toppen av det, vil brukere som reserverer 2022 ORA Good Cat Morandi Edition Premium og Good Cat GT-modellene også nyte en eksklusiv premium reise uten bekymringspakke (inkludert reparasjonskompensasjonstjeneste, erstatningskompensasjonstjeneste, nøkkeltilbakestillingstjeneste, dekkgarantiservice, pakketjeneste for vindusfilm osv.). I løpet av tjenesteperioden forventes brukerne å motta opptil 26 000 RMB/enhet med bilbeskyttelse for å forbedre brukerbilopplevelsen ytterligere.

ora good cat

ORA Good Cat ble lansert i slutten av november 2020, og på litt over ett år har denne etterlengtede «nye generasjonen intelligente og vakre tidevannsløperen» oppnådd et raskt gjennombrudd i salget – i 2021 nådde det årlige kumulative salget av ORA Good Cat 50 931 enheter, hvorav desember oppnådde en enkelt måneds salg på over 10 000 enheter. Det månedlige salget overskred 10 000 enheter i desember, og salget steg jevnt gjennom året, og vant det årlige innenlandske salgsmesterskapet på dette feltet; i år, til tross for virkningen av epidemien, mangel på kjernefaktorer og andre objektive faktorer, oppnådde den gode katten for januar-april ORA fortsatt et samlet salg på 21 007 enheter, en økning på 200,3 % fra år til år. Det er verdt å være oppmerksom

Ny biloppsummering av det faktum at kvinnelige brukere er den absolutte hoveddelen av ORA Goodcats bilkjøp, og står for mer enn 90 %.

Takket være den omfattende styrkingen av Great Wall Motors sitronplattform ren elektrisk arkitektur, passer 2022 ORA Goodcat Morandi Edition ikke bare den unike smaken og estetikken til kvinnelige brukere når det gjelder form og farge, men realiserer også den dype integreringen av intelligent kabin og intelligent kjøring. For å gi moderne kvinnelige brukere både design og funksjonell innvendig plass, slik at de ikke bare kan nyte kjøregleden med intelligent teknologi, men også høste en mer avslappet og komfortabel intelligent reiseopplevelse.

-169 000RMB(≈248937Kr)

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
$19,102.00
På lager
 
Blog Search