Mer än 10 000 dyrare än den vanliga versionen och säkerhetsfunktionerna att förbättra, 2022 ORA bra katt Morandi version har upg

Den 17 maj 2022 öppnades ORA bra katt Morandi Edition officiellt för bokning, den nya bilen efter subventionens enhetliga riktpris på 141 000 yuan - 171 000 yuan, bra katt GT modellpris på 169 000 yuan.

 

ora good cat

 

Analys från prissidan, 2022 ORA bra katt Morandi version jämfört med den vanliga versionen är dyra 13 100 yuan. Konfigurationen har dock också uppgraderats, till exempel alla standardvarningar för körfältsavfärd, körfältshjälp, TSR-igenkänning av trafikskyltar, aktiv bromsning, ACC adaptive cruise och andra intelligenta körhjälpsfunktioner, samtidigt som sätena uppgraderas till en blandning av läder och tyg och hela systemet uppgraderas med adaptiv helljus och helljus samt andra konfigurationer. Dessa nya funktioner är tillval på den vanliga versionen, men de är standard på Morandi-versionen, vilket förbättrar bilens totala säkerhet och körkomfort.

 

ora good cat

 

Med stöd av dessa funktioner är 2022 ORA bra katt utrustad med en "intelligent butler", till exempel i trafikstockningar, "hon" kan flytta fingrarna, enkelt öppna adaptive cruise-funktionen och fordonet kan identifiera den främre bilens åtgärd, för att uppnå automatisk start Till exempel i trafikstockningar, "hon" kan enkelt slå på adaptive cruise-funktionen med ett fingertryck, och fordonet kan känna igen bilens rörelse framför den och realisera automatisk start, uppföljning, etc. Tillsammans med filhållnings- och körfältsaviseringsfunktionerna, "hon" kan enkelt hantera komplexa urbana vägförhållanden, vilket avsevärt lindrar irritation och trötthet som orsakas av trafikstockningar.

 

ora good cat

 

Förutom konfigurationsuppgraderingar, 2022 bra katt Morandi version för att upprätthålla den "retro-futuristiska" klassiska formen på samma gång, hela systemet standard med Morandi färg exteriör och interiör, färg matchande nära trenden, värdet av en omfattande progression, innan Morandi färg exteriör och interiör krävs att betala 2000 yuan för valfri.
Power, 2022 bra katt Morandi version kommer att utrustas med en maximal effekt på 105kW permanent magnet synkron drivmotor, toppmoment på 210N-m, vilket ger 400 km och 500 km räckvidd versioner tillgängliga. GT-versionen av Good Cat är utrustad med en permanent magnet synkrondrivmotor med en maximal effekt på 126kW och ett toppvridmoment på 250N-m, med en ren elektrisk räckvidd på 480km.

 

ora good cat

 

ORA erbjuder dessutom den ursprungliga intelligenta laddningshögen gratis för dem som reserverar hela 2022 ORA Good Cat Morandi Edition (inklusive Good Cat GT-modellen). Dessutom kommer användare som bokar ORA Good Cat Morandi Edition Premium- och Good Cat GT-modellerna 2022 också att njuta av ett exklusivt bekymmersfritt resepaket i premiumklass (inklusive reparationskompensation, ersättningskompensation, nyckelåterställning, däckgarantiservice, fönsterfilmballage etc.). Under serviceperioden förväntas användarna få upp till 26 000 RMB/enhet bilskydd för att ytterligare förbättra användarbilupplevelsen.

 

ora good cat

 

ORA Good Cat lanserades i slutet av november 2020, och på drygt ett år har denna efterlängtade "nya generationens intelligenta och vackra tidvattenslöpare" uppnått ett snabbt genombrott i försäljningen - 2021 nådde den årliga kumulativa försäljningen av ORA Good Cat 50 931 enheter, varav december uppnådde en månadsförsäljning på över 10 000 enheter. Månadsförsäljningen översteg i december 10 000 enheter och försäljningen steg stadigt under året och vann det årliga inhemska försäljningsmästerskapet inom detta område. Trots epidemins effekter, brist på kärnfaktorer och andra objektiva faktorer, uppnådde ORA goda katten i januari-april fortfarande en kumulativ försäljning på 21 007 enheter, en ökning med 200,3% jämfört med året innan. Det är värt att uppmärksamma det faktum att kvinnliga användare är den absoluta huvudkroppen av ORA Goodcats bilköp, som står för mer än 90%.

Sammanfattning av ny bil
Tack vare den omfattande förstärkningen av Great Wall Motors citronplattform ren elektrisk arkitektur passar 2022 ORA Goodcat Morandi Edition inte bara den unika smaken och estetiken hos kvinnliga användare när det gäller form och färg, utan inser också den djupa integrationen av intelligent hytt och intelligent körning. Att ge samtida kvinnliga användare både design och funktionell inredning, så att de inte bara kan njuta av körglädjen som intelligent teknik medför, utan också skörda en mer avslappnad och bekväm intelligent reseupplevelse.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
$19,102.00
I lager
 
Blog Search