QIANTU K20 är tillgänglig för förhandsförsäljning från 86 800 yuan, med en konvertibel version tillgänglig.

QIANTU K20 är tillgänglig för förhandsförsäljning från 86 800 yuan, med en konvertibel version tillgänglig.

qiantu k20

 

Från den officiella bilden är framsidan av den nya bilen ett mer personligt designspråk, huven är uppdelad i två delar av svart trim, symmetrisk design för OCD patienter är definitivt ett evangelium; grill stängd design, intern användning av svart trimplatta för dekoration, de två sidorna av de rökta strålkastarna är anslutna, vilket effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på framsidan.

qiantu k20

Den nedre delen av kuvertet är utrustad med trapetsluftintag, och främre läppen är utsmyckad med en svart främre spade, vilket effektivt ökar främre ändens känsla av hierarki och sträcker också den horisontella visuella bredden på fronten; vingarnas placering på båda sidor är också utrustad med viktad svart trim, vilket gör stilen mer individuell.

 

qiantu k20

När det gäller sidostyling antar den nya bilen en tvådörrsdesign med en glidande ryggform för att skapa en stark känsla av rörelse; dörrhandtagen antar också en pop-up design, som kan spela en roll för att minska vindmotståndet; Hjulbågarna och sidokjolarna är delvis utrustade med ett brett karosskit, vilket ytterligare förbättrar den sportiga atmosfären.

qiantu k20

På baksidan är den stora takspoilern mycket igenkännbar, och bakljusklustret antar en löpande design, som effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på baksidan; Den nedre omgivande sektionen skapar en diffusorform, och den konkava designen har en stark känsla av hierarki.

 

qiantu k20

Mått, den nya bilens längd, bredd och höjd är 3741/1624/1263 mm, med en hjulbas på 2326 mm.

qiantu k20

När det gäller interiören använder den nya bilen ett relativt enkelt formspråk, som erbjuder en multifunktionsratt med dubbla ekrar, en dubbel LYNK&CO skärm och en elektronisk fickutrustning.
När det gäller konfiguration kommer QIANTU K20 att erbjuda anpassningar i form av belysning, luftkonditionering, sittplatser och andra pilotkonfigurationer, och tre officiella konfigurationspaket kommer att finnas tillgängliga i QIANTU.

 

qiantu k20

 

När det gäller effekt är den nya bilen utrustad med ett fyrhjulsdrift system bestående av dubbla fram- och bakmotorer, med en kombinerad maximal effekt på 217 hk, en 100 km accelerationstid på 4,7 sekunder och en räckvidd på upp till 500 km (arbetsförhållanden okända).

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
$109,319.00
I lager
Blog Search