ZEEKR 009 forventes å bli avduket i år med flere offisielle bilder.

ZEEKR 009 forventes å bli avduket i år med flere offisielle bilder.



Den 9. august slapp ZEEKR offisielt flere offisielle bilder av sin første MPV-modell, ZEEKR 009, og fronten til den nye bilen ble endelig avslørt.

 

Fra det offisielle bildet adopterer fronten av den nye bilen den vanlige lukkede grilldesignen til rene elektriske kjøretøy, med en rett fossefallstruktur innvendig for dekorasjon, som har en visuell innvirkning; frontlyktene på begge sider har en delt form, og kjørelysene har en foldet stripedesign, som har en sterk gjenkjennelse; fjern- og nærlysene er plassert i den nedre posisjonen på begge sider av grillen, med en relativt flat stil og røkt svart behandling, noe som gir helhetsfølelsen er ganske individuell.



Den nedre delen av omhyllingen har en lignende tre-trinns designstil, med vertikalt anordnede deflektorspor på begge sider og et rektangulært luftinntaksdesign i midten, dekorert med en rett fossstruktur på innsiden, noe som ytterligere forsterker den visuelle effekten.



På siden er taklinjen relativt grei for å sikre maksimal takhøyde for passasjerene; A-stolpen er også utstyrt med et stort trekantet vindu for å forbedre utsikten; taket skaper også en suspendert form med en mer fasjonabel stil; taket er også utstyrt med doble soltak foran og bak for å ta hensyn til belysningsbehovet til tredje passasjerrad.

Dørhåndtakene foran og bak er koblet sammen, som er en vanlig designstil i MPV-er; hjulene har en lukket eiker, noe som forbedrer teksturytelsen ytterligere.



På baksiden er taket utstyrt med en liten spoiler, og de røkte baklyktene er designet for å effektivt strekke den horisontale visuelle bredden av baksiden; Nummerskiltrammen har en konkav design, som pynter på følelsen av hierarki bak; formen på den nedre braketten ser relativt enkel ut, og er pyntet med en løpende kromlist.

Dimensjoner, den nye bilens lengde, bredde og høyde på henholdsvis 5209/2024/1856 mm, med en akselavstand på 3205 mm.

Når det gjelder kraft, er den nye bilen basert på SEA Vast-arkitekturen, de spesifikke kraftparametrene er ennå ikke klare, men tomotors firehjulsdriftssystem bør ikke være fraværende, og rekkevidden under NEDC-forhold forventes å nå mer enn 700 km.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
$71,490.00
På lager
Blog Search