ZEEKR 009 förväntas avtäckas i år med fler officiella bilder.

ZEEKR 009 förväntas avtäckas i år med fler officiella bilder.

Den 9 augusti släppte ZEEKR officiellt fler officiella bilder av sin första MPV-modell, ZEEKR 009, och den nya bilens främre ände avslöjades äntligen.

Från den officiella bilden antar framsidan av den nya bilen den gemensamma slutna grilldesignen av rena elfordon, med en rak vattenfall struktur inuti för dekoration, vilket har en visuell inverkan; Strålkastarna på båda sidor antar en splittrad form, och dagsljusen antar en viktad remsa, som har ett starkt erkännande. helljuset och helljuset är placerade i det nedre läget på båda sidor av grillen, med en relativt platt stil och röksvart behandling, vilket ger den övergripande känslan är ganska individuell.

Den nedre delen av omgivningen antar en liknande trestegs designstil, med vertikalt arrangerade deflektor spår på båda sidor och en rektangulär luftinloppsdesign i mitten, dekorerad med en rak vattenfall struktur inuti, vilket ytterligare förbättrar den visuella effekten.

På sidan är taklinjen relativt enkel för att säkerställa maximalt utrymme för passagerarna. A-pelaren är också utrustad med ett stort trekantigt fönster för att förbättra visningen. taket skapar också en upphängd form med en mer fashionabel stil; taket är också utrustat med dubbla soltak fram och bak för att ta hänsyn till belysningsbehoven hos den tredje passagerarraden.

 

De främre och bakre dörrhandtagen är anslutna tillsammans, vilket är en vanlig designstil i MPV:er; Hjulen antar en sluten ekerform, vilket ytterligare förbättrar texturens prestanda.

På baksidan är taket utrustat med en liten storlek spoiler, och de rökta baklyktorna är utformade för att effektivt sträcka den horisontella visuella bredden på baksidan; Nummerplåtsramen antar en konkav design, som pryder känslan av hierarki i den bakre; formen på det nedre fästet ser relativt enkel ut, och är utsmyckad med en löpande krom remsa.

Mått, den nya bilens längd, bredd och höjd på 5209/2024/1856 mm, respektive, med en hjulbas på 3205 mm.

 

När det gäller effekt är den nya bilen baserad på SEA Vast-arkitekturen, de specifika effektparametrarna är ännu inte tydliga, men det dubbla fyrhjulsdrivna systemet bör inte saknas, och räckvidden under NEDC-förhållanden förväntas nå mer än 700km.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
$71,490.00
I lager
Blog Search