Wei DHT-PHEV LIDAR-versjonen forventes å bli lansert i oktober og levert innen dette året

Wei DHT-PHEV LIDAR-versjonen forventes å bli lansert i oktober og levert innen dette året



På Chengdu Auto Show avduket Wei offisielt sin Mocha DHT-PHEV LIDAR-versjon, som forventes å bli masseprodusert i slutten av september og listet i oktober, med en spesifikk leveringstid innen dette året.

Når det gjelder form, har den nye bilens frontform og den ordinære versjonen av modellen en viss forskjell, endret den kantløse stilens grilldesign, den interne bruken av klynger med stiplet struktur for dekorasjon, Wei merkelogostørrelsen ser ut til å ha økt, med en relativt sterk visuell påvirkning.

Formen på de to sidelyktgruppene forblir uendret, interiøret er svertet og integrert med LED-lyskilder; Grillen er utstyrt med trapesformede deflektorspor på begge sider, og LIDAR er integrert på innsiden for å aktivere automatiske funksjoner for bykjøring.

Den nedre delen av omringen er utstyrt med trapesformede luftinntak, dekorert med en horisontal struktur på innsiden og pyntet med en løpende kromlist, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden av fronten og forsterker følelsen av hierarki i frontenden.

Sideformen, taklinjen fra B-stolpen litt nedover, med haifinner for å bringe en viss sporty atmosfære; vinduer og sideskjørt er utstyrt med kromlister, noe som effektivt øker følelsen av klasse; midjen er en gjennomgående design slik at den visuelle effekten virker slank atmosfære; dørhåndtak som bruker pop-up-form, kan spille en rolle i å redusere vindmotstanden; hjul som bruker en røkt svart romlig design, for å forbedre hjulene ytterligere. Hjulene er mørklagt, noe som forsterker følelsen av klasse ytterligere.

Bak er baklysene mørklagt, og omrisset gjenspeiler frontlyktene, noe som gjør stilen mer raffinert; den trapesformede skiltrammen er høyere og har en konkav design, som pynter baksiden av bilen med en følelse av hierarki; den nedre rammen er dekorert med en løpende kromlist og en tykk svart kant, noe som effektivt øker følelsen av kraft.

Størrelsen, lengden, bredden og høyden til gjeldende modell er 4875/1960/1690 mm, akselavstanden er 2915 mm, posisjoneringen er en mellomstor SUV, LIDAR-versjonen i størrelse skal ikke ha vesentlige endringer.

Interiøret, den generelle layouten følger designstilen til vanlige modeller, og gir et to-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, opphengt midtskjerm og elektronisk girknapp, stilen er relativt enkel, men skaper også en viss følelse av teknologi.

Power, den nye bilen er utstyrt med et plug-in hybrid system bestående av en 1,5T motor og elmotor, hvorav motorens maksimale effekt 156 hestekrefter, toppmoment 235N-m, tohjulsdrevet versjon av elmotoren maksimal effekt. 130kW, toppmoment 300N-m, systemet integrert maksimal effekt 291kW, toppmoment 570N-m; firehjulsdrevet versjon av den elektriske motoren integrert maksimal effekt 265kW, peak dreiemoment 532N-m, systemet integrert fot ah effekt 355kW, peak dreiemoment 762N-m, matchet med både 2-trinns DHT girkasse. Maksimalt dreiemoment 532N-m, systemintegrert fot ah effekt 355kW, toppmoment 762N-m, matchet med en 2-trinns DHT-girkasse, 100 km akselerasjonstid er 7,4 sekunder og 4,8 sekunder, tap av elektrisk drivstofforbruk er 5,55L/100 km og henholdsvis 6,3L/100km.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search