10-trinns intelligent girkasse/rekkevidde opptil 1050 km Tredje generasjons Rongwei eRX5 hybridsystem avslørt for første gang

10-trinns intelligent girkasse/rekkevidde opptil 1050 km Tredje generasjons Rongwei eRX5 hybridsystem avslørt for første gang

Den 26. mai ga SAIC Rongwei oss en analyse av hybridteknologien til tredjegenerasjons Rongwei eRX5 gjennom en online direktesending, slik at vi kan se SAIC Rongweis ledende evne til selvforskning blant uavhengige merker. Som hybridmodell vil den nye tredjegenerasjons RX5 drives av GS61 1.5T superladet direkteinnsprøytningsmotor + Super Electric Drive EDU G2 Plus, som har en kombinert maksimal ytelse på 432 hk og 570 Nm toppmoment, sammenlignet med en 3.0T motor. Akselerasjonen 0-100 km/t kan gjennomføres på 6,9 sekunder. Når det gjelder drivstofføkonomi, har den nye tredjegenerasjons Rongwei eRX5 en kombinert NEDC rekkevidde på mer enn 1050 km ved hjelp av sikker og pålitelig 0-forbrenningsteknologi og et intelligent hybridsystem. I mellomtiden, ifølge den offisielle avsløringen, vil den nye tredjegenerasjons Rongwei eRX5 offisielt åpnes for forhåndssalg i juni.

Nærmere bestemt er den nye Rongwei eRX5 utstyrt med en 1,5T-motor med en maksimal effekt på 188 hk og et maksimalt dreiemoment på 300 Nm, selv om slike dataytelser allerede er langt fremme i samme klasse og prisklasse som 1,5T-biler med rent drivstoff. . Den nye Rongwei eRX5 er en av få hybridmodeller i inn- og utland som er utstyrt med en turboladet motor, noe som gir den et eget sterkt sportsgen.

Super Electric Drive EDU G2 Plus, som matcher 1,5T-motoren, bruker en høyytelses permanentmagnet synkronmotor med ny 5-lags I-pin flattrådsviklingsteknologi, med en maksimal effekt på 180 kW og et maksimalt dreiemoment på 270 N-m. Dataene er også bedre enn de vanlige 1.5T-motormodellene i samme klasse, og kan også gi forbrukerne en jevn start med 0 lag. Det er verdt å nevne at på Super Electric Drive EDU G2 Plus har SAIC Rongwei også laget sin egen aktive oljekjølte kjøleteknologi, som er første gang denne teknologien har blitt brukt i masseproduksjon for en uavhengig merkemodell, noe som gjør at maksimal effektvarighet for den oljekjølte løsningen til å vare 10 sekunder lenger enn for den vannkjølte løsningen.

Matchet med dette hybridsystemet er Super Electric Drive EDU G2 Plus 2×5 intelligent girkasse, som er en original adaptiv skiftteknologi som oppnår 10 gir på 2×5 og kan gi fordelen med rask kjøretøyrespons og jevne girskift.

Mens sterk kraft absolutt er en fordel med tredjegenerasjons RX5, tilbyr eRX5 også en god balanse mellom drivstofføkonomi og rekkeviddeytelse. Kjøretøyet er utstyrt med IEM intelligent energistyringssystem, som inkluderer intelligent kraftsystemregulering, intelligent strømstyring, intelligente HMI-tips og andre funksjoner, og støtter en rekke kjøringer, justerbar kraftgjenvinningsnivå, den faktiske veien for å nå 100 km 0,5-1L drivstofforbruk optimalisering, NEDC omfattende rekkevidde kan overstige 1050 km, tilsvarende en full tank med gass i Beijing kan kjøre hele veien til Rongwei hovedkvarter i Shanghai.

Til slutt, la oss ta en titt på det ytre designet til den nye tredjegenerasjons Rongwei eRX5. Den generelle formen til den nye bilen er veldig nær den til drivstoffversjonen, som begge bruker Rongweis siste nye emosjonelle rytmedesignspråk. Kombinasjonen av frontgrillens form og det innvendige phoenix-fjærelementets midtnettverk skaper en X-lignende frontflate for eRX5, med skarpe frontlykter på begge sider for en veldig sterk visuell effekt.

I likhet med drivstoffmodellen er eRX5 utstyrt med verdens første interaktive grilllys, bestående av 18 DRL-grilllysmoduler i form av en "3x6"-matrise for å danne ulike lysspråkmoduser, og gir et bredt spekter av personlige alternativer. Ikke bare innser den den emosjonelle interaksjonen til lett språk, men den er også smart integrert inne i frontgrillen.

På siden gir den lave fronten og den høye bakdesignen til den nye eRX5 bilen en sterk sportslig egenskap, og krom-aksentene gir den en følelse av premium og kvalitet. Det skjulte dørhåndtaksdesignet gjør ikke bare siden av bilen glatt, men reduserer også vindmotstanden og forbedrer rekkeviddeytelsen. På baksiden har den nye tredjegenerasjons RX5 en baklyktdesign med krystalløye, med baklysklyngene som sprekker rektangelet for å danne et X-formet geometrisk mønster, noe som gjør den visuelle effekten svært gjenkjennelig når den er tent.

Når det gjelder karosseristørrelse, har den nye tredjegenerasjons RX5 et bredt karosseridesign med en bredde på 1890 mm og en akselavstand på 2765 mm, noe som gir den nye bilen en mer romslig interiørytelse. Når det gjelder kroppsfarge, tilbyr den nye tredjegenerasjons RX5 en rekke lakkoppsett inkludert fløyelssølv, arktisk blå, perlesort, perlehvit og skybrokadegrå, noe som gir forbrukerne rikelig med valgmuligheter.

Innvendig er interiøret i den nye tredjegenerasjons RX5 et nytt utseende, med et nytt "Emotionally Interactive Cockpit" interiørdesigntema, med den mest iøynefallende funksjonen den 27-tommers full 4K-visning kantløse skyveskjermen på midtkonsollen . jevnere brukeropplevelse og rike intelligente interaktive funksjoner. Når det gjelder fargevalg, tar den nye bilen som helhet i bruk svarte og brune tofargesøm, med paneler i børstet metall pyntet i detaljene, og med den vinklede vannkoppholderen er designsansen ganske fremtredende.

Det er verdt å nevne at tredjegenerasjons Rongwei eRX5-skjermen også bruker bransjens første skjermglideskinne, med en 300 mm bevegelig rekkevidde mellom venstre og høyre, som kan flyttes mellom primære og sekundære drivere, og gir forbrukerne en bilopplevelse som bryter. det konvensjonelle rombegrepet.

Til slutt

Som hybridmodell kan både den nye tredjegenerasjons Rongwei eRX5 med 1,5T-motoren og Super Electric Drive EDU G2 Plus, som kan tas ut på papiret, være en unik kombinasjon av 432 hk og 570 Nm, som har nesten ingen rival i sin klasse. Sammen med den utmerkede jevnheten, drivstofføkonomien og påliteligheten til dette kraftsettet, tror jeg det må gi forbrukerne en utmerket kjøreopplevelse. Tidligere har vi også deltatt i den tekniske analysen og designanalysen av drivstoffversjonen, vi kan føle at den nye bilen er veldig åpenbar når det gjelder design, intelligens, kraft og kvalitet, og bringer den nye tredjegenerasjons RX5-produktkraften ikke bli undervurdert.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search