LYNK&CO 03-familien debuterer med en skarpere form og oppgradert interiør

LYNK&CO 03-familien debuterer med en skarpere form og oppgradert interiør



31. august debuterte LYNK&CO 03-modellen til LYNK&CO, selv om det offisielle navnet på denne er en ny generasjon LYNK&CO 03, faktisk er den nye bilen midtsyklusversjonen av den nåværende modellen, i utseende, interiør og kraft har innledet oppgraderinger.

 

Fra selve bildet har den nye bilens form en litt flat følelse, størrelsen på grillen er redusert, den interne bruken av en svart rett fossestruktur for dekorasjon, og de to sidene av det røkte fjern- og nærlyset koblet sammen, en sterk følelse av visuell integrasjon; kjørelys er fortsatt plassert på begge sider av panseret, størrelsen på bulen er litt mindre enn den gamle modellen, stilen ser mye enklere ut.

Den nedre delen av omringen vedtar en tre-trinns design, stilen er mer aggressiv enn den gamle modellen, utstyrt med trekantet deflektor på begge sider, interiøret skaper en vindbladform, noe som gir en ganske voldsom følelse; den midtre delen har en rektangulær luftinntaksdesign, den interne bruken av rett fossestruktur for dekorasjon, gir en relativt sterk visuell effekt.

Sideformen er i utgangspunktet uendret, den øvre kanten av vinduet er utstyrt med en kromlist som strekker seg til enden av C-stolpen, og skaper en form som ligner på et hengende tak, stilen er mer moteriktig; midjen er en gjennomgående design slik at den visuelle effekten virker slank og atmosfærisk samtidig som den forsterker følelsen av lagdeling på siden av kroppen.

Bakenden er designet med en liten svart spoiler på toppen av bagasjerommet og røkte baklykter med gjennomgående design, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden til bakenden; den nedre omringen er utstyrt med dekorative deflektorer på begge sider med en vertikal layout og samme vindbladform inni; bunnen er utstyrt med en overdreven diffusor og eksosrøret er en bilateral to-ut layout.

LYNK&CO 03+ debuterte også denne gangen. Formen er i utgangspunktet den samme som dagens LYNK&CO 03, men et aerodynamisk sett er lagt til frontleppen og bakenden, og spoileren er oppgradert til en mer overdreven størrelse bakvinge for å forbedre den sportslige atmosfæren ytterligere.

Interiøret innledet også en liten endring, og ga et opphengt fullt LCD-instrumentpanel, opphengt midtskjerm, tre-eikers multifunksjonsratt og elektronisk girknott, stilen er mye enklere enn den gamle modellen; materialer også opprettholde nivået av den gamle modellen, et stort område av bruk av tumlet lær materiale for innpakning, tekstur ytelse er relativt utmerket.

Det er verdt å nevne at den nye bilens midtskjerm også er utstyrt med Qualcomm Snapdragon 8155-brikke, som har forbedret både funksjonalitet og operasjonsflyt betraktelig sammenlignet med den gamle modellen.

Når det gjelder assisterte kjørefunksjoner, vil LYNK&CO 03-familien være utstyrt med Lynk Co-Pilot intelligent assistert kjøresystem, som består av 12 ultralydradarer + 5-millimeter bølgeradarer + 4 HD-surroundvisningskameraer + 1 frontview høypresisjonskamera, og inneholder 25 assisterte kjørefunksjoner.

Power, LYNK&CO 03 vil gi drivstoffversjon og plug-in hybridversjon valgfri, drivstoffversjon utstyrt med 2.0T-motor, det er 218 hestekrefter og 254 hestekrefter to versjoner, matchet med 7-trinns dobbelclutch og 8AT girkasse; hybridversjonen vil være utstyrt med et hybridsystem bestående av tresylindret 1,5T-motor og elektrisk motor, matchet med 3-trinns DHT-girkasse.

LYNK&CO 03+ er utstyrt med en 2.0T-motor med en maksimal effekt på 265 hestekrefter, matchet med det som fortsatt skal være en 8AT-girkasse og et firehjulsdriftssystem.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search