LYNK&CO 03-familjen debuterar med en skarpare form och uppgraderad interiör

LYNK&CO 03-familjen debuterar med en skarpare form och uppgraderad interiör

Den 31 augusti debuterade LYNK&CO 03 modellen av LYNK&CO, även om det officiella namnet på detta är en ny generation av LYNK&CO 03, i själva verket, den nya bilen är mellancykelversionen av den nuvarande modellen, i utseende, interiör och kraft har inlett uppgraderingar.

Från den faktiska bilden har den nya bilens form lite plattad känsla, grillens storlek har reducerats, intern användning av en svart rak vattenfall struktur för dekoration och de två sidorna av rökt helljus och helljus anslutna, en stark känsla av visuell integration; dagsljus ligger fortfarande på båda sidor av huven, storleken på bulan är något mindre än den gamla modellen, stilen ser mycket enklare ut.
Den nedre delen av omgivningen antar en trestegsdesign, stilen är mer aggressiv än den gamla modellen, utrustad med triangelformad deflektor på båda sidor, skapar interiören en vindbladform, vilket ger en ganska hård känsla; den mittersta delen antar en rektangulär luftintagsdesign, intern användning av rak vattenfall struktur för dekoration, vilket ger en relativt stark visuell påverkan.
Sidoformen är i princip oförändrad, fönstrets övre kant är utrustad med en kromremsa som sträcker sig till slutet av C-pelaren, vilket skapar en form som liknar ett upphängt tak, stilen är mer fashionabel; Midjelinjen är en genomgående design så att den visuella effekten blir smal och atmosfärisk samtidigt som känslan av skiktning av sidan av kroppen förstärks.
Den bakre änden är utformad med en liten svart spoiler ovanpå bagageutrymmet och rökta baklyktor med en genomgående design, vilket effektivt sträcker den horisontella visuella bredden av den bakre änden; Den nedre delen är utrustad med dekorativa deflektorer på båda sidor med en vertikal layout och samma vindbladform inuti. botten är utrustad med en överdriven diffusor och avgasröret är en bilateral tvåvägslayout.
LYNK&CO 03+ gjorde också sin debut den här gången. Formen är i princip densamma som den nuvarande LYNK&CO 03, men ett aerodynamiskt kit har lagts till främre läppen och bakre änden, och spoilern har uppgraderats till en mer överdriven bakvinge för att ytterligare förbättra den sportiga atmosfären.
Interiören inledde också en liten förändring, vilket ger en upphängd full LCD-instrumentpanel, upphängd mittskärm, treekrad multifunktionsratt och elektroniskt växelhandtag, stilen är mycket enklare än den gamla modellen; material upprätthåller också nivån på den gamla modellen, ett stort område av användningen av tumlat läder material för omslag, textur prestanda är relativt utmärkt.
Det är värt att nämna att den nya bilens mittskärm också är utrustad med Qualcomm Snapdragon 8155 chip, vilket avsevärt har förbättrat både funktionalitet och rörelsefrihet jämfört med den gamla modellen.
När det gäller assisterade körfunktioner kommer LYNK&CO 03-familjen att utrustas med Lynk Co-Pilot intelligent assisterad körsystem, som består av 12 ultraljudsrader + 5-millimetervågradar + 4 HD surroundkameror + 1 frontvy högprecisionskamera och innehåller 25 assisterade körfunktioner.
Kraft, LYNK & CO 03 kommer att tillhandahålla bränsleversion och plug-in hybridversion valfri, bränsleversion utrustad med 2.0T motor, det finns 218 hästkrafter och 254 hästkrafter två versioner, matchade med 7-växlad dubbelkoppling och 8AT växellåda; hybridversionen kommer att utrustas med ett hybridsystem bestående av trecylindrig 1,5T motor och elmotor, matchad med 3-växlad DHT växellåda.
LYNK&CO 03+ är utrustad med en 2.0T motor med en maximal effekt på 265 hk, matchad med vad som fortfarande borde vara en 8AT växellåda och ett fyrhjulsdrift system.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search